Слуховете, че Microsoft ще пусне Windows 12 през 2024 г.,

...
Слуховете, че Microsoft ще пусне Windows 12 през 2024 г.,
Коментари Харесай

Windows 12 изглежда отпада от графика за тази година


Слуховете, че Microsoft ще пусне Windows 12 през 2024 година, наподобява няма да се осъществен
(снимка: CC0 Public Domain)

В края на предходната година интензивно се говореше, че Microsoft ще пусне нова версия Windows 12 на своята десктоп платформа през 2024 година Новините то софтуерната компания обаче подсказват, че това няма да се случи.

Microsoft удостовери, че приготвя огромна актуализация на настоящата си операционна система под номер Windows 11 24H2. Тя ще излезе през през втората половина на годината и наподобява не си коства да чакаме Windows 12.
още по темата
Малко евентуално е, въпреки и не изцяло изключено, Microsoft да пусне както огромна актуализация на Windows 11, по този начин и нова операционна система почти едновременно.

Във всеки случай Windows 11 24H2 ще бъде доста значим ъпдейт както за самата Microsoft, по този начин и за потребителите. Именно в тази версия ще се появят редица нови функционалности, свързани с изкуствен интелект, които някои източници приписват на Windows 12.

Освен това идната актуализация ще добави разширена поддръжка на хардуерни NPU блокове, които към този момент се вграждат в някои модерни мобилни процесори от Intel и AMD.

Самата Microsoft към момента не е разкрила никакви детайлности за актуализацията Windows 11 24H2. Все отново до нейното стартиране има още към шест месеца, тъй че занапред ще се чака повече информация.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР