Слуховете, че Мая Илиева от години минава и по двата

...
Слуховете, че Мая Илиева от години минава и по двата
Коментари Харесай

Мая Илиева в любовна афера с Деница Бацила

Слуховете, че Мая Илиева от години минава и по двата бряга в любовта се потвърдиха за следващ път, научи HotArena.

Веселата вдовица на Георги Илиев вилня в първокласен ресторант в Истанбул с орда лесбийки на рождения ден на поклонничката на Сафо Деница Петкова, известна като Бацила.

Сборището вдигнало виканица до небесата предишния уикенд на 27 и 28 октомври. За дивото празненство наричаната галено Бъцка, събрала приятелките си в ресторант „ Феникс “, един от най-хубавите в Истанбул. След среднощ, когато започва лесбо вакханалията, ресторантът се трансформира в клуб. Очевидно, че Бацила си пада по елитни ВИП дами и в обществените мрежи е споделила селфи с друга сексапилна мацка – Александра Тюркмен. Дъщерята на убития висаджия Фатик се е щракнала на ваучър в Ню Йорк. От мненията под фрагмента излиза наяве, че Бацила е била на екскурзия в Щатите и е съумяла да си провежда среща с Александра.

„ Деница е оправна мацка, гаджетата й са постоянно красиви и заможни. Нищо чудно сега да има неангажираща връзка с Мая Илиева “, написа Уикенд. Това не е първата сходна изцепка на Мая. Преди години тя бе засечена в столично заведение да се натиска с брюнетка, за която се разбра, че е някогашна манекенка. Илиева е загърбила мъжете, а съгласно осведомени в последно време излиза единствено в компанията на мацки, по опция руси. Купоните стартират след среднощ и след обиколка на няколко оборотни заведения завършвали в ранни зори в къщата на вдовицата в Панчарево.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР