Слуховете, че Манчестър Юнайтед е на финалната права в преговорите

...
Слуховете, че Манчестър Юнайтед е на финалната права в преговорите
Коментари Харесай

Предвидиха първия трансфер на Ерик тен Хаг, когато пристигне в Манчестър Юнайтед

Слуховете, че Манчестър Юнайтед е на финалната права в договарянията с Ерик загар Хаг дадоха опция на таблоидите във Англия да стартират със спекулациите за първите му прехвърляния на „ Олд Трафорд “. The Sun твърди, че това ще е Рубен Невеш от Уувърхамптън, който и без друго от дълго време е свързван с „ алените дяволи “.

Португалецът натрупа сериозен опит във Висшата лига и се утвърди, като един от най-стабилните разиграващи централни полузащитници на „ острова “. Това значи, че той влиза непосредствено в конкуренцията на Фред, който пък е определян от мнозина за един от най-неубедителните състезатели в тази роля, изключително от по-критичните почитатели на Юнайтед.

Тен Хаг неизбежно е забелязал, че главният проблем на бъдещия му отбор е, че няма човек, който да е еднообразно добър в отбранителната част на играта и в построяването на офанзивите. Това би направило един сходен ход логически.

Рубен Невеш е оценен на €40 млн. от Transfermarkt, само че не е изключено „ вълците “ да упорстват за €10-15 млн. повече, просто тъй като в последните години сходни вътрешни прехвърляния във Висшата лига са с по 30% по-скъпи, с помощта на медийната еуфория, която господства в шампионата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР