Слуховете, че Лионел Меси може да заиграе в първенството на

...
Слуховете, че Лионел Меси може да заиграе в първенството на
Коментари Харесай

Меси отива при Роналдо

Слуховете, че Лионел Меси може да заиграе в шампионата на Саудитска Арабия, още веднъж бяха подхранени, откакто в четвъртък министърът на туризма в страната Ахмед Ал-Хатиб разгласи идна аудиенция на международния първенец.

Аржентинецът ще дойде на отмора в Саудитска Арабия в края на месеца, като за него това ще бъде трета аудиенция в страната за последната година.

" Меси постоянно е дърпал националния тим на Аржентина напред "

Това съобщи Пауло Дибала

" Щастлив съм да посрещна нашия туристически дипломат дружно с неговото семейство и приятелите му. Те ще се насладят на нашите красиви туристически дестинации, ще споделят с нашите хора и ще се изживеят незабравими моменти ", съобщи Ал-Хатиб в профила си в Туитър.

Меси бе разгласен за туристически дипломат на Саудитска Арабия през май предходната година, когато посети Джеда. През януари носителят на " Златната топка " се завърна, с цел да взе участие в другарски мач сред неговия клуб Пари Сен Жермен и събирателен тим на звездите от саудитския шампионат, измежду които и португалецът Кристиано Роналдо, който играе в локалния Ал-Насър.
 Мбапе и Меси са елементарни играчи! ПСЖ в нито един миг не сподели, че има предпочитание да обърне резултата в Мюнхен
Мбапе и Меси са елементарни играчи! ПСЖ в нито един миг не сподели, че има предпочитание да обърне резултата в Мюнхен

Във Франция скъсаха от рецензии парижани

Според медиите в Саудитска Арабия тимовете на Ал-Хилал и Ал-Итихад имат действителен интерес към привличането на Лионел Меси и умерено могат да му предложат договорка в границите на тази на Роналдо - контракт за над 200 милиона евро за интервал от 2,5 години.

Договорът на Меси с Пари Сен Жермен изтича през юни, а от Ал-Хилал даже са пратили оферта на някогашния състезател на Барселона, твърди още локалната преса.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР