Слуховете, че е скъпоплатен актьор, който взема десетки хиляди левове

...
Слуховете, че е скъпоплатен актьор, който взема десетки хиляди левове
Коментари Харесай

Юлиан Вергов остана без работа заради гадни слухове

Слуховете, че е скъпоплатен артист, който взема десетки хиляди левове за реклами и участия в излъчвания, са оставили Юлиан Вергов без работа. Eкранният доцент Банков от сериала „ Откраднат живот ” не се снима в новия осми сезон на докторската поредност. Все по-рядко получавал предложения да взе участие в телевизионни излъчвания и реклами, дочу  HotArena.

Една от клюките, които циркулира в артистичните среди е, че Юлиан е прибрал рекордните 15 000 лева, с цел да взе участие в реклама на мобилен оператор. Хонорарът му в действителност бил фрапантно по-малък, само че слуховете провалили доста негови задължения.

„ Хората си споделят „ Тоя е доста скъпо заплатен, няма да го каним ”, ядосва се Вергов. Актьорът бил гневен, че се е провалило присъединяване му в голям план, в който трябвало да има основна роля. След първичните диалози и пробни фотоси, Юлиан очаквал да го поканят за подписване на контракт. Дълго чакал и най-после самичък позвънил, с цел да попита какво става. „ Отговориха ми: „ Не те пожелаха, тъй като искаш доста пари ”, жалва се 49-годишният артист.

Макар че бе любим на феновете в „ Откраднат живот ” и вдигаше рейтинга, продуцентите изпратиха неговия воин да живее в Германия и Вергов остана без роля. Юлиан се беше трансформирал в най-важния персонаж в четвъртия сезон на сериала. Благодарение на неговото присъединяване „ Откраднат живот ” доближи рекордна гледаемост, а от Нова телевизия желаеха продължение на здравната сага. Централната роля в хитовата здравна поредност изпълни банковата му сметка и го изстреля измежду най-заможните ни артисти. Именно Вергов бил артистът с най-високия хонорар в сериала. Липсата му в идващия пети сезон обаче се отразила съдбовно на рейтинга.

Според хора от екипа на продукцията Вергов си стиснал ръцете с продуцентите за завръщането си в шестия сезон против 5000 лева на епизод. Актьорът обаче излизал прекомерно скъпо на продуцентите, по тази причина предпочели да вкарат нови лица. В момента звездата от „ Той и тя ” се изявява като жури в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ”, където хонорарът му е същия като на Фънки и Хилда Казасян – 8000 лева за 13 епизода, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР