Слуховете, че бившият футболист Благой Георгиев има връзка с плеймейтката

...
Слуховете, че бившият футболист Благой Георгиев има връзка с плеймейтката
Коментари Харесай

Джизъса и Златка Райкова: Влюбени сме

Слуховете, че някогашният футболист Благой Георгиев има връзка с плеймейтката Златка Райкова, се оказаха истина.

"Влюбени сме! Със Златка сме дружно от месец и не мисля, че вършим нещо неприятно. Държа да отбележа, че аз от половин година не съм с Есмер, а тя е разграничена с Георги от близо 4 месеца. Докато излизахме в една компания с Георги, сред мен и нея не е имало нищо. Любовта ни пламна след това ", призна искрено Благой Георгиев.

Прясно разведеният футболист и Златка Райкова, която неотдавна скапе годежа си с някогашния си другар - ММА боеца Георги Валентинов, са съвсем неразделни. Дори сега новата световна двойка отмаря дружно в един от топхотелите на спа курорта Велинград.

Преди това Джизъса и сексбомбата посетиха родното Черноморие в компанията на другари, а Благо наподобява, бързо се е сдушил с най-близката приятелка на русокоската - гримьора Цецо Андреев, с който постоянно пуска общи фотоси в обществените мрежи.

"Любовта не пита. И двамата са претърпели доста в това отношение и нека след толкоз несполучливи връзки най-сетне са щастливи дружно ", надяват се близки на новоизлюпените гаджета.

Източник: България Днес
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР