Слухове за бременността на Алекс Раева се пускат периодично от

...
Слухове за бременността на Алекс Раева се пускат периодично от
Коментари Харесай

Алекс Раева не е забременяла инвитро, а по естествен начин

Слухове за бременността на Алекс Раева се пускат от време на време от години, само че мълвата най-сетне е истина, а пиарката ѝ Ани Халваджиян удостовери богатствата новина, писа "Галерия ".

От поверие тв водещата и и певица отхвърля всевъзможни изявленията и не желае да разяснява тематиката, само че осведомени издават, че сега е в петия месец и би трябвало да роди през юли. Алекс кара лека бременност и даже беше на отмора на Малдивите с приятелката си Мария Игнатова в края на януари.

Противно на слуховете обаче, тя не е забременяла след инвитро процедура, а по натурален метод. Засега Раева не издава кой е бъдещият баща, тъй като той самият не желае никаква гласност. Двамата са дружно повече от година, а връзката им се случила след доста писане и говорене. Макар че мъжът живее и работи в чужбина, искрата сред тях пламнала в България.

Алекс го приема за собствен преподавател, което е търсила във всичките си мъже до момента. Двамата са на една възраст, той е по-голям от нея единствено с година. Алекс крие с какво тъкмо приятелят й се занимава, само че споделя, че е постигнал много неща в живота си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР