Слухове за бременността на Алекс Раева се пускат периодично от

...
Слухове за бременността на Алекс Раева се пускат периодично от
Коментари Харесай

Алекс Раева ражда първата си рожба през юли! Не е забременяла инвитро, а по естествен начин

Слухове за бременността на Алекс Раева се пускат от време на време от години, само че мълвата най-сетне е истина, а пиарката й Ани Халваджиян удостовери богатствата новина, научи HotArena.

От поверие тв водещата и и певица отхвърля всевъзможни изявленията и не желае да разяснява тематиката, само че осведомени издават, че сега е в петия месец и би трябвало да роди през юли. Алекс кара лека бременност и даже беше на отмора на Малдивите с приятелката си Мария Игнатова в края на януари, писа „ Галерия “.

Противно на слуховете обаче, тя не е забременяла след инвитро процедура, а по натурален метод. Засега Раева не издава кой е бъдещият баща, тъй като той самият не желае никаква гласност. Двамата са дружно повече от година, а връзката им се случила след доста писане и говорене. Макар че мъжът живее и работи в чужбина, искрата сред тях пламнала в България.

Алекс го приема за собствен преподавател, което е търсила във всичките си мъже до момента. Двамата са на една възраст, той е по-голям от нея единствено с година. Алекс крие с какво тъкмо приятелят й се занимава, само че споделя, че е постигнал много неща в живота си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР