Слухове, че социални извеждат деца от училище подлуди няколко български

...
Слухове, че социални извеждат деца от училище подлуди няколко български
Коментари Харесай

Кой пусна Франкенщайн и Баба Яга в махалите?

Слухове, че обществени извеждат деца от учебно заведение подлуди няколко български града и родители от ромските махали, уплашени от слуховете, нахлуха в учебни заведения да си приберат децата.

Министерство на вътрешните работи и великите служби за запазване на публичния ред споделиха, че тоя път ще изловят подстрекателите - а огромна част от тях са известни с активността си от години. Дето се вика - целият фейсбук знае кой сее осведомителни изпражнения, службите и държавното управление не знаят. 

След като търпяха дългогодишното облъчване, най-сетне вицепремиерът Томислав Дончев мъцна, че " служител от Министерството на защитата " е измежду уредниците на нервността. 

Този " служител от Министерството " най-вероятно е шефът на връзката Александър Урумов - пиар, драматург, евангелист и неотклонен агитатор на известни тези от сорта на " пазете децата, джендърите идват ". Урумов с изключение на всичко друго беше началник на пресцентъра на Българска народна банка по времето, когато изгърмя КТБ и съответно БНБ трябваше да управлява и предотврати тая работа. 

Урумов беше и претендент за евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация, само че не съумя да се класира за Европарламента и си остана в министерството. Работата му като началник на връзката евентуално е натоварена, само че пък Урумов е човек, цялостен с хрумвания и сила - той е поразително деен в обществените мрежи, чест посетител е и в телевизия " Европа ", която не е на държавното управление, само че не ѝ проличава.

Тезите, които застъпва и пропагандира, са в познатия набор на " тънката струна " - абортът е убийство; гейове, " джендъри " и третият пол се пробват да разрушат християнската цивилизация чрез Истанбулски конвенции, Стратегии за детето и норвежки схеми за лишаване на деца; в учебно заведение желаят да научат децата ви да мастурбират и да станат извратени. 

Всичко това се сервира със буйни тартюфски пледоарии, за които може би никой не дава пари, само че в случай че пък някой дава - не си дава парите напразно, тъй като Урумов е дееспособен, находчив и съзнателен. Като го гледа човек, напряко ще помисли, че безкористният Урумов си има вяра, когато си разхвърля партенките из пространството.

Партенката автентично е парцал, с който бойците заместват чорапите, само че по този начин преди време назоваха и модерните в последно време " подправени вести ". Вестникарската партенка (duck, утка) се трансформира във " подправена вест " и нашият еврокомисар Мария Габриел неуморно се бори с това нездравословно събитие. 

Както към този момент уточнихме - с тия неприятни " вести " се борят и държавното управление, и службите, и неправителствени организации, и кой ли не. 

Обаче Урумов си обикаля тежките държавни служби, снася си съкровищата и никой до момента от виновните фактори не сподели, че нещо е обезпокоен от наличието на подобен човек във висшата държавна администрация.

Нека напомним един съответен случай. Октомври предходната година Урумов се хвана да громи академични преподаватели, че сякаш развращават младото потомство с хомоагитация, тъй като видял в заглавието на някакъв план страховитата дума " джендър ". " Като зема едно дърво... ", закани се тогава Урумов. Софийският университет излезе с остра декларация против Урумов. Декларация на СУ въпреки всичко, не на кварталната механа. В тази позиция СУ обърна внимание, че това са дейности на човек, който дава отговор за връзката на едно от най-важните министерства в страната. 

" Наред с хулиганските обиди текстът съдържа и явната опасност на Урумов „ да земе едно дЪрво “, в случай че академичната общественост у нас и по света си разрешава даже да разисква тематики, които не му харесват. "

Познайте какво се случи с Урумов и службицата му! Премиерът, който мисли за всичко, тогава не можа да вземе отношение, с нещо друго отново беше ангажиран.

Сега, когато чудовището на Франкенщайн към този момент е изтървано и полудели хора си дърпат децата от учебно заведение, ръководещите се сетиха, че май имало някой сред тях, който мъти бистрата вода!

Е, хайде, хайде...

Една от разликите с живота преди Прехода е, че в наши дни " Бързи, смели, сръчни " към този момент е игра за възрастни, а с Баба Яга и Торбалан плашат не децата, а техните родители. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР