Слухове, че Крисия става част от музикална компания “Пайнер”, взривиха

...
Слухове, че Крисия става част от музикална компания “Пайнер”, взривиха
Коментари Харесай

Крисия: Няма да пея в Пайнер

Слухове, че Крисия става част от музикална компания “Пайнер”, взривиха почитателите преди дни. Каква е истината?
“Бях прочела някъде за тази вест, само че действително такова предложение в никакъв случай не съм получавала, показа Крисия пред вестник “Марица”.



Много почитам изпълнителите на „ Пайнер “, само че това не е моята музика и в случай че в миналото получа такова предложение, не бих приела”.
Любимата музика на Крисия е джаз. “Обичам да пея в разнообразни стилове, само че желая да върша съвременна и стойностна музика. Искам песните, които ще изпея, да допират, да носят обръщение и да оставят следа”, безапелационна е младата певица.

Пред „ 24 часа” детето-чудо от "Шоуто на Слави „ споделя, че ще бъде 9 клас в музикалното учебно заведение в София в паралелка с поп и джаз пеене. Живее на квартира в столицата дружно със сестра си, а родителите й са в родния Разград. “В началото, до момента в който привикна сама, ми беше мъчно, само че се постановяваше бързо да се оправя. Липсваха ми доста фамилията и околните хора”, признава тя. Заради огромната си известност Крисия усещала от време на време предумишленост и неестественост в някои хора.

“Но като цяло ме одобриха добре, в този момент се усещам нормално”, споделя тя. Преди да напусне родния си Разград, Крисия посещаваше уроци по пеене, китара и актьорско майсторство. Сега обаче няма време за всичко. “На пеене вървя в учебно заведение. Засега не отивам на уроци по китара и актьорско майсторство, само че мисля тази година да намеря време и за това”, споделя надареното момиче. Заради натовареността си няма време и за нови занимания.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР