Слухове, че Крисия става част от музикална компания “Пайнер”, взривиха

Слухове, че Крисия става част от музикална компания “Пайнер”, взривиха ...

Крисия: Няма да пея в Пайнер.


Слухове, че Крисия става част от музикална компания “Пайнер”, взривиха феновете преди дни. Каква е истината? 
“Бях прочела някъде за тази новина, но реално такова предложение никога не съм получавала, сподели Крисия пред вестник “Марица”.Много уважавам изпълнителите на „Пайнер“, но това не е моята музика и ако някога получа такова предложение, не бих приела”. 
Любимата музика на Крисия е джаз. “Обичам да пея в различни стилове, но имам желание да правя модерна и стойностна музика. Искам песните, които ще изпея, да докосват, да носят послание и да оставят следа”, категорична е младата певица.

Пред „24 часа” детето-чудо от "Шоуто на Слави „ разказва, че ще бъде 9 клас в музикалното училище в София в паралелка с поп и джаз пеене. Живее на квартира в столицата заедно със сестра си, а родителите й са в родния Разград. “В началото, докато свикна сама, ми беше трудно, но се налагаше бързо да се справя. Липсваха ми много семейството и близките хора”, признава тя. Заради голямата си популярност Крисия усещала понякога преднамереност и престореност в някои хора.

“Но като цяло ме приеха добре, сега се чувствам нормално”, казва тя. Преди да напусне родния си Разград, Крисия посещаваше уроци по пеене, китара и актьорско майсторство. Сега обаче няма време за всичко. “На пеене ходя в училище. Засега не ходя на уроци по китара и актьорско майсторство, но мисля тази година да намеря време и за това”, казва талантливото момиче. Заради натовареността си няма време и за нови хобита.
 

Източник: hotnews.bg