Случващото се в Украйна продължава с пълна сила, въпреки че

...
Случващото се в Украйна продължава с пълна сила, въпреки че
Коментари Харесай

Десислава Ризова за визитата в Украйна: Спиш си в стаята и изведнъж чуваш от кутията „Внимание, ракетен обстрел"

„ Случващото се в Украйна продължава с цялостна мощ, макар че тематиката беше позаглъхнала. Всеки ден в обмена има фрагменти и информация за анонимни градове, които в никакъв случай не си чувал, са били ударени. Когато отидохме там, видяхме, че всичко продължава с цялостна мощ. Случва се в прилежащия квартал “.

Това разяснява в „ Тази заран “ репортерът на bTV Десислава Ризова, която дружно с оператора Петър Джанаваров, беше част от българската делегация в Украйна. Те станаха очевидци на съветски ракетни удари по Киев и други украински градове.

„ Считаме, че сме изпълнили уговорката, само че не предполагахме, че сме посели такова доверие “, сподели ръководителят на Народното събрание Росен Желязков

Депутатите, ръководителят на Народното събрание и екипът на bTV бяха в бомбоубежище и видяха от първо лице пред какво се изправя популацията на Украйна всекидневно. 

“Качихме се на едно такси, с цел да отидем до мястото, където беше интонации с ракета блок. Таксиметровият водач изясни, че нормално обстрелите се вършат в избрани часове, че поради тях хората потеглят малко по-късно на работа, а тапите са към този момент в друго време. Животът се нагажда “, описа Десислава Ризова.

Те имаха и диалог на четири очи, и с пленарни делегации

Тя показа, че е нямало по-голямо чувство за сигурност, тъй като са били част от делегация.

„ Няма по какъв начин да кажеш на ракетата „ Не идвай тук, че шефът на Народното събрание спи в този хотел “. Не усещаш никакви допълните ограничения за сигурност. Спиш си в стаята и внезапно чуваш от кутията „ Внимание, ракетен обстрел. Слизай в бомбоубежището “. Аз взех решение да си доспя, не ми се слизаше. Накрая НСО пристигна да ни събере, като преминаваше през всички стаи “, описа репортерът на bTV.

Чути са мощни гърмежи, Русия е нанесла ракетни офанзиви

“Абсолютно впечатляващо е по какъв начин децата са като дребни роботи – става, взима си раничката, слиза и застава без да мърда. Няма паника, знае, седи и чака. Тъжна панорама е “, показа Десислава Ризова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР