Случващото се в Северна Македония потвърждава безотговорността на европейските лидери

...
Случващото се в Северна Македония потвърждава безотговорността на европейските лидери
Коментари Харесай

СИРИЗА: Ставащото в Скопие потвърждава безотговорността на европейските лидери

Случващото се в Северна Македония удостоверява безотговорността на европейските водачи и неналичието на доверие в Европейски Съюз. Това оповестиха от пресцентъра на гръцката опозиционна партия СИРИЗА, откакто македонският министър председател Зоран Заев прикани за предварителни парламентарни избори.

 © Архив
" Ситуацията в Северна Македония удостоверява безотговорността на европейските водачи и неналичието на доверие в Европейски Съюз. След като отхвърлиха старта на договарянията за присъединението за Северна Македония и Скопие разгласи предварителни избори, някои в Гърция, които безсмислено са говорили за нездравословни покупко-продажби и замяна на покупко-продажби с европейците, скоро ще молят братската им партия Вътрешна македонска революционна организация да не бъде определена и Договорът от Преспа да не бъде заплашен ", обявиха от СИРИЗА.
 Зоран Заев привиква предварителни парламентарни избори Зоран Заев привиква предварителни парламентарни избори
Македонският министър председател Зоран Заев желае бързо осъществяване на предварителни парламентарни избори. Това заяви самият той преди минути по време на изключително о...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР