Случващото се е закодирано в самия преход - моделът се

...
Случващото се е закодирано в самия преход - моделът се
Коментари Харесай

Илиян Василев: ГЕРБ и ДПС изпълниха заръката на Москва да разделят България

Случващото се е закодирано в самия преход - моделът се изчерпа, само че силите които го крепиха не желаят да одобряват края си и провеждат жестока опозиция.

Страхувам се, че занапред предстоят конфликти, нека няма жертви, тъй като мутрите на прехода няма да си тръгнат нито елементарно, нито непринудено. Те управляват прокуратурата и това ги прави ненаказуеми, т.е. могат да извършат всяко закононарушение в отбрана на властта и парите си, без да се опасяват че ще получат отмъщение.

Това е урокът на това държавно управление - закъсняхте, не приоритизирахте, не успяхте да отслабите задкулисието.

За това на власт би трябвало да дойдат хора освен които желаят, само че и които умеят да извършат смяната, просто тъй като с доверчивост нещата не могат да се реализиран. За да разградиш модел с минимален разноски на време и запас, би трябвало да го познаваш в елементи.

Постоянно дублирам - държавното управление на ОДС сгреши като се съгласи да не търси отговорност от Българска социалистическа партия за рецесията от 1995-96 година. Договори се да ги остави на мира и ТЕ се върнаха по мощни през 2001 година. Това в този момент не би трябвало да се позволява.

Трябва да си свършим незавършената работа през 1989-90 и 1997 година.

Илиян Василев, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР