Случващото се днес е резултат от малките крачки, които направиха

...
Случващото се днес е резултат от малките крачки, които направиха
Коментари Харесай

Ченалова: Протестът изигра своята роля, време е за по-радикални действия

" Случващото се през днешния ден е резултат от дребните крачки, които направиха първите, смелите, прогледналите в мрака на българската реалност. Черните флагове пред Народното събрание и болката на майките, митингите за българската природа, против избора на Гешев, митингите на Възраждане, в които бяха обгазявани, блъскани и наранени хора.Тогава се появиха мутрите на " Делта гард " и кордони жандармерия.
, в обществената мрежа Facebook.
 Ченалова: Национална агенция за приходите и прокуратурата спят мъртвешки сън Ченалова: Национална агенция за приходите и прокуратурата спят мъртвешки сън
Точно преди година прокуратурата /Цацаров/ заяви, че стартира инспекция по усвояването на еврофондовете. Нещо като предходните инспекции...
Нахлуването на копоите на ръководещите в единствената институция в България, застанала до българския народ беше превратната точка в нашето мислене. От стотици станахме хиляди...заради вярата и чувството за мощ, когато сме дружно. Не постоянно споделяхме методите за изложение на отношението си към властта. Яйцата, доматите, рибата пред институциите - всичко това е част от пътя на еволюцията в мисленето ни.
Днес се случват неофициални обединявания и раздели, градивни рецензии и голословни обвинявания. То е разследване от човешката ни суетност, от егото и чувството за власт и надзор .

Протестът, подобен какъвто е изигра своята роля. Време е за по-радикални дейности. Време е за нови форми на противопоставяне. Като гърците да вземем за пример . Така мисля аз. Може би и други като мен.
 От Министерство на вътрешните работи мълчат за потреблението на бокс от техен чиновник и броя командировани през кървавата сряда От Министерство на вътрешните работи мълчат за потреблението на бокс от техен чиновник и броя командировани през " кървавата сряда "
Министерството на вътрешните работи не желае да даде отговор какъв брой полицейски чиновници от цялата страна са били командировани на 2 септ...
В това е разковничето - да мислим и решаваме дружно. Няма по и най- умни. На улицата сме всички ние и ние решаваме какво и по какъв начин да се случи. Ние сме армията, която води борбите, а водачите се потвърждават със тактиката си. Всеки и всяко нещо изминава избран път, трансформира се, има своята куломинация и край. Нужна е храброст, религия и единение!
Всъщност започнах да пиша за първите крачки и първите смели българи, без които не бихме преживявали насладата и чувството за целокупност по площадите на България.
Благодаря им... "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР