Случвало ви се е всички около вас да имат сериозни

...
Случвало ви се е всички около вас да имат сериозни
Коментари Харесай

2 причини да се радвате, че сте необвързани

Случвало ви се е всички към вас да имат съществени връзки, а вие да сте необвързани към този момент много дълго време, нали? А това много постоянно ви обезкуражава и ви кара да си мислите, че виновността е във вас. Започвате да се чудите какво тъкмо вършиме неверно и за какво все на вас не се получава, нали?
Може би ще ви отнеме време да видите какъв брой позитивни качества в действителност притежавате, само че и този миг ще пристигна. Ако се замислите за всички минали връзки, които са се разпаднали, ще разберете, че не постоянно казусът е бил във вас. Просто сте били с хора, които не са могли да обичат като вас, да простят като вас и не са имали толкоз огромно сърце като вас. Всичко това е напълно обикновено. Не избързвайте, просто изчакайте и верният човек рано или късно ще се появи в живота ви и ще ви обикне, по метод, който даже не сте си представяли.

Трябва първо да заобичате себе си
Преди да започнете връзка, в която наложително би трябвало да обичате половинката си, би трябвало да приемете себе си с всичките си дефекти. Периода, през който нямате човек до себе си е доста значим, тъй като тъкмо тогава можете да преоткриете себе си. Можете да научите толкоз доста неща за себе си и да приемете минусите си. Всъщност даже те са доста значими, те ви построяват като персона. През този интервал можете да отделите повече време за себе си, да се опитате да опознаете себе си и качествата си. Също по този начин да определите кои от тях харесвате и кои не, кои са позитивни и кои не чак толкоз. За да обичате даден човек, би трябвало първо да сте сигурни, че обичате себе си и че оценявате всичките си качества.
Вие сте съвършена и никой не може да ви отнеме това
Всяка жена има моменти, в които се усеща несигурна и като че ли малко изгубена. Това е изцяло обикновено и тези интервали минават много бързо. Трябва обаче да спрете да живеете в предишното и да мислите за предишните си връзки и любови. Не бива да позволявате на нещо или някого да ви дърпа към неуспех. Това е вашият живот и би трябвало да го изживеете допустимо най-пълноценно. Намерете хубостта в себе си, интелегентността и чара. Всяка жена има тези качества и, в случай че към момента не сте ги намерили, несъмнено би трябвало да се вгледате по-добре в себе си. Не забравяйте, че живота трае един момент и се опитвайте той да бъде зареден с колкото може повече положителна сила и щастливи моменти. Радвайте се, че сте това, което сте и не се опитвайте да се променяте и потвърждавате на някогашните си. Когато откриете всички тези черти в себе си, те сами ще осъзнаят какво са изпуснали.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР