Случвало ми се е да пия по време на участие,

...
Случвало ми се е да пия по време на участие,
Коментари Харесай

Кали борела сценичната треска с алкохол

Случвало ми се е да пия по време на присъединяване, само че стопирах да го върша. Или пък да ударя едно преди да изляза на сцената, тъй като към момента имам театрална тресчица. Но колкото и да се тормозя, към този момент не пия ", показа Кали, предава България през днешния ден.

С любопитна постъпка преди няколко вечери Кали затвърди трезвената си позиция във връзка с участията си - до момента в който беше в столична чалготека, тя подвигна наздравица с... микрофона си! Изпълнителката е безапелационна, че няма по какъв начин да си разреши да пие, защото всяка заран става доста рано, с цел да прави закуска и да приготвя децата си за учебно заведение.

"Ако пийна, няма по какъв начин да стана сутринта ", изяснява тя. И на инат на изказванието, че без градус няма наслада, Кали се раздаде оптимално като показва, че и на 44 години може да е лудетина. Гримаси, закачки с мъжете в заведението и смешки с всички бяха единствено част от импровизациите, на които фолкпевицата заложи.

Преди време Кали легна на пода в една от нощните заведения по време на присъединяване и беше упрекната, че е съществено почерпена и не може да се крепи на краката си. "

Лежах на земята не тъй като съм пияна, а с цел да върша шоу на хората. Вече постоянно започнах да лежа на сцената по време на участия. Разочарована съм от някои мои колежки, тъй като са прекомерно скучни. Едва ли някой помни, че бях първата фолкпевица, която пя боса на присъединяване. Свалих си токчетата, тъй като ми пречеха и желаех да ми е комфортно, а не да се върша на забавна. Сега доста певици го вършат. Така че може скоро и други да пеят легнали. Но дано знаят, че това е доста мъчно, тъй като няма никаква опора в диафрагмата. А аз го върша както и постоянно пея онлайн. Правя го за хората, с цел да се забавляват ", описа още Кали.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР