Случвало ли ви се е някой от приятелите ви в

...
Случвало ли ви се е някой от приятелите ви в
Коментари Харесай

7 типа ужасни досадници във Facebook

Случвало ли ви се е някой от приятелите ви в обществената мрежа толкоз да ви подразни с постовете си, че да започнете да го избягвате в действителния живот?

Това става все по-често, тъй като даже и във Фейсбук има неписани правила на другарство. Според BrightSide в уеб страницата има 7 типа досадни консуматори в мрежата, които нервират всички. Препоръчваме ви да избягвайте да се държите като тях.

1. Потребител, който поства неща, които биха били забавни единствено на майка му. Да, колкото и да ви е неприятно, никого не го вълнува в какъв брой часа сте станали от сън или какъв брой вода сте изпили.

2. Човек, който постоянно разгласява сякаш значими, само че мъгляви послания. Например: " Бях на косъм от реализирането на фантазията си, само че вселената ми сподели " не " ".

3. Приятел, който поства на стената ви супер персонални неща, вместо да ви ги написа на известие , и по този начин ги прави притежание на всички.

4. Човек, който разгласява голям брой идентични фотоси. Смятаме, че това напряко би трябвало да бъде наказуемо.

5. Потребител, който непрекъснато се хвали . Става дума за постове, които са с подчертана цел да провокират злоба (снимки на самолетни билети за далечни дестинации, скъпи движимости или пък такива, парадиращи с любовна връзка).

6. Потребители, които се хвалят скрито. Това е малко по-деликатното, само че въпреки всичко дразнещо пъчене от рода на " Някой знае ли къде мога да купя калъф за новия ми суперски iPhone X? Цената няма значение. "

7. Човек, който непрекъснато разгласява " вдъхновяващи " цитати. Имаме вест за вас - няма да вдъхновите никого с следващия пост от топа на " Бъди себе си, всички други са заети ". Но пък ще досадите на мнозина.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР