Случвало ли ви се е да видите невероятни дамски блузи

...
Случвало ли ви се е да видите невероятни дамски блузи
Коментари Харесай

Идеалните дамски блузи за вашата фигура

Случвало ли ви се е да видите невероятни дамски блузи на някой манекен на витрината на обичания ви фешън магазин, само че щом я облечете да почувствате, че просто не е направена за вас? Това са неприятни моменти за всяка дама и могат да ви накарат да се чувствате извънредно некомфортно в кожата си.

В различен случай може да ви се е налагало да заемете нещо от другарка за някое празненство – виждали сте какъв брой добре и седи, само че на вашата фигура  по-скоро припомня на празен чувал.

Не бива да се чувствате зле – има решение за този проблем.

Причината е в това, че вашата фигура се разграничава от всяка друга фигура и облеклата стоят по друг метод.

Ако знаете кои са верните модели за точно вашият вид фигура, постоянно ще изглеждате и ще се чувствате необикновено.
Какви дамски блузи да носите съгласно своя вид фигура
Основните видове дамска фигура се разделят на вид песъчлив часовник, ябълка, круша и правоъгълник, по отношение на главните ограничения на талията, раменете и ханша.

Всеки вид има избрани преимущества и склонности към дефекти, само че и за всяка фигура има подобаващ тоалет, с който достолепията ви ще изпъкнат.

В Kamerans.bg ще намерите многообразие от , подобаващи за всеки вид фигура, с цел да посрещнете деня със жанр и комфорт.

Ето какви дамски блузи да носите съгласно своя вид фигура.
Пясъчен часовник
Фигурата вид песъчлив часовник е облагодетелствана с тънка талия и необятни плещи и ханш.

Прилепналите блузи постоянно ще отиват на този вид фигура, защото акцентират силуета. Съчетавате блузите с панталони или поли с висока талия, с цел да наблегнете това качество.

Избягвайте прекомерно необятните и свободно падащите блузи, защото могат да накарат фигурата да наподобява прекомерно обемна.
Круша
Типът круша се гордее с тънка талия и необятен ханш, само че по стеснен раменен пояс.

За да създадете баланс във визията акцентирайте върху горната част на тялото с блузи със свободно падащо деколте, по-широки плещи или яка.

Ако носите дълги дамски блузи или туники избирайте такива, които стигат до най-широката част от бедрата. Избягвайте прекомерно дълги или прекомерно къси блузи.
Ябълка
Дамите с фигура вид ябълка имат слаби крайници и по-обемна горна част на тялото. Коремчето постоянно е проблематична зона.

Избирайте семпли блузи, които не притеглят вниманието към раменния пояс и горната част. Можете да се насладите на свободно падащ контур в горната част и прилепнала пола или панталони, с цел да наблегнете съвършените си крайници.
Правоъгълник
Този вид атлетична фигура няма огромна формулировка в региона на талията. Можете да създадете илюзията за по-тънка талия като пристягате блузите с коланче и избирате ефирни материи, които наподобяват извънредно елегантно носени по този метод.

С верният избор на модели, подобаващи за вашата фигура, каквито можете да намерите в , постоянно ще изглеждате неотразими и ще излъчвате убеденост.

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР