Случвало ли ви се е да срещнете човек, с когото

...
Случвало ли ви се е да срещнете човек, с когото
Коментари Харесай

Зодиакалните двойки, които се привличат фатално

Случвало ли ви се е да срещнете човек, с който се разбирате съвършено още през цялото време. Сякаш сте родени един за различен и няма какво да ви раздели. Всъщност това се назовава съдбовно привличане и се среща при някои зодиакални двойки.
Овен и Везни
Овните имат магнетичен сексапил, който мигновено притегля Везните. Нерешителността на Везните обаче стартира да нервира Овните след избран интервал от време. От друга страна Везните не харесват в представителите на зодия Овен прибързаността и експресивността. И въпреки всичко първоначално привличането сред тези две зодии е голямо.
Телец и Риби
Те са цялостни противоположности и може би тъкмо поради това привличането сред тях първоначално е доста мощно. Слепи са за всичко останало и в действителност биха могли да бъдат щастливи задно. Когато се опознаят обаче, откриват, че имат разлики, които биха попречили на общото им бъдеще. Телците избират спокойствието, за тях една вечер в дома с обичания човек е повече от прелестна. Рибите обаче избират шумните и оживени места. Нещо повече. Те са доста прочувствени и това от време на време идва допълнително на Телеца.
За останалите зодии вижте в iWoman.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР