Случвало ли ви се е да се запознаете с някого

...
Случвало ли ви се е да се запознаете с някого
Коментари Харесай

Как да разберем, че сме срещнали някого от минал живот?

Случвало ли ви се е да се запознаете с някого и мигновенно да усетите връзка посред ви?

Да не са нужни доста думи, с цел да разпознаете чувството за фиктивен спомен, който сте построили.
 image2_16x9.png Хороскопът за ОКТОМВРИ: основен месец, който носи шанс и положителни благоприятни условия На фокус
Ако сте преживявали сходен миг, то това значи, че сте срещали ваш непосредствен човек от минал живот, с който пътищата ви се пресичат още един път и в този сегашен миг.

Естествено, когато срещнете подобен човек, първото нещо, което си мислите, не е „ Този го познавам от предходен живот! “, само че знаете и усещате, че в миналото и някъде сигурно сте се познавали. Може би преди този момент даже не сте вярвали в прераждане или в минали животи, само че нещо толкоз мощно може да отвори съзнанието ви и за съществуването на други благоприятни условия.

„ Всички сме имали обстановки, в които срещаме чужд човек, а имаме възприятието че сме го познавали постоянно и построяваме една мощна и дълбока връзка с него. Често това може да значи, че в нравствен смисъл този човек е „ мигновена карма “. Кармичната връзка от предходен живот е просто история, която дружно с индивида продължаваме и надграждаме във всеки идващ живот. “

Когато срещнете човек от минал живот се чувствате необикновено, само че от време на време изникват и неприятни мемоари или чувства, свързани с връзките ви в предходния живот.

Вярвайте на интуицията си.

Не всички връзки траят постоянно, а някои от тях ни учат на мъчителни уроци. Ако срещнете някой, за който имате чувството че постоянно сте познавали, това значи, че имате незавършена работа, тук на Земята.

Вижте няколко признака, че се познавате с даден човек от някой минал живот
 Признаци, че се познавате с някого от минал живот  Признаци, че се познавате с някого от минал живот  Признаци, че се познавате с някого от минал живот  Признаци, че се познавате с някого от минал живот
За още потребни и практични публикации.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР