Случвало ли ви се е да се събудите и да

...
Случвало ли ви се е да се събудите и да
Коментари Харесай

5 тайни на певците за страхотен глас

Случвало ли ви се е да се разсъните и да откриете, че гласът ви е пресипнал, прегракнал и не звучи напълно „ като вас “? А ви следва значим диалог, презентация или караоке вечер?

Първото нещо, за което би трябвало да се замислите, е предварителната защита. Например – пробвайте да не крещите доста по децата и да не припявате с цялостно гърло на концерта на обичания си реализатор, когато знаете, че ви следва нещо значимо на следващия ден. За да имат страховит глас, артистите прибягват до няколко лесни, само че основни правила, които адаптирахме по този начин, че да паснат на нашето натоварено всекидневие.
Поне 8 часа сън. Опитайте да почивате повече, сънят е жизненоважен както за тялото, по този начин и за мозъка. Недоспиването води единствено до тъмни кръгове, изнервеност и пресипнал глас. А това не е хубаво за никого, нали? Мълчанието е злато. Да, знаем, че е мъчно да мълчите, само че в случай че работата ви в обвързвана с доста говорене (или пък сте многодетна майка), дайте си малко отмора. Така де, направете си домашна маска за лице, легнете на дивана и релаксирайте, изчиствайки съзнанието си от неприятни мисли и гласа си от непотребна дрезгавина. Дишайте! Правилното дишане е извънредно значимо за всичко – от проблеми с нервите, през физически натоварвания, да не приказваме и за гласа. Все отново, той не идва единствено от гърлото, а и от дробовете. Намалете цигарите. Е, за никого не е загадка, че прекъсването на тютюнопушенето има единствено позитиви. Ако можете да го извършите и имате воля – давайте. Ако ви е мъчно, само че въпреки всичко гласът ви би трябвало да е „ във форма “, пробвайте да ги намалите фрапантно и не стойте в задимени пространства (отнася се и за непушачи). Вода. Приемът на вода в огромни количества също е аксиома в рецептите защо ли не. Сухият въздух, който вдишвате, води до дрезгавина в гласа и прегракване, а своевременната хидратация несъмнено оказва помощ на лигавиците. Разбира се, гледайте да не е прекомерно студена, с цел да не постигнете противоположен резултат.
Да предположим, че макар предварителната защита, вие отново сте стигнали до дрезгаво гърло. Нашият съвет е да не прибързвате да пиете сурово яйце, което, колкото и да оправя гласните струни, може да докара до салмонела. Прибегнете до нещо с доста по-приятен усет и потвърдено деяние - пастилите Исла Медик Хидро+ със специфична тройна формула с хиалуронова киселина.

 isla Vedra International

Ако постоянно товарите гласа си (или сте прекалили с товаренето му вечерта, а на идващия ден ви трябва), или пък имате проблеми с гърлото, в случай че въздухът у вас (или на работното място) е по-сух и това ви основава дискомфорт, това е вашият артикул.

Екстрактът от исландски лишей и полизахаридите в него образуват прелестен предпазен филм и подкрепят по-бързото възобновяване и регенерация на лигавицата, а комбинацията със специфичния хидрогел комплекс в Исла Медик обезпечава двойно по-добра грижа и опция за възобновяване. Optaflow® технологията в пастилите подтиква отделянето на слюнка и овлажнява в допълнение раздразнената лигавица.

 гърло Vedra International

При типичните настинки, да вземем за пример с възпалено гърло, кашлица, прегракнал глас, болката в гърлото, проблемите с гласа и затрудненото преглъщане са облекчени.

Така че запасете се с самообладание, пазете гласа си, с цел да нямате главоболия със сезона, който настава – малко по-сух, леден и обвързван с доста празници.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР