Случвало ли ви се е да се почувствате измамени, когато

...
Случвало ли ви се е да се почувствате измамени, когато
Коментари Харесай

9 знака, които подсказват, че един човек е лъжец

Случвало ли ви се е да се почувствате излъгани, когато осъзнаете, че даден човек не е бил откровен с вас?
Голяма част от хората де пробват да покажат най - положителната версия на себе си и постоянно прибягват към неистини. Определено не е лесна задача да разпознаете неискрените хора. Все отново, има някои знаци, които ще ви оказват помощ да се справите с хората, които не споделят истината. Тези хора най - постоянно са комплексирани и се опасяват да се държат естествено.
Вижте кои са те знаците, които ще ви подскажат, че поддържате връзка с неоткровен човек:
1. Купува си прекомерно скъпи движимости - Човек, който купува неща, които не дават отговор на финансовото му състояние е неоткровен. Той прави това, с цел да заблуди хората към себе си. Вероятно дълго време събира пари, с цел да си разреши да наподобява толкоз скъпо.
2. Търси похвали - Постоянно провокира хората да вършат му похвали за метода на обличане, прическата, държанието и външния тип като цяло.
3. Не почита персоналното ви пространство - Независимо, че знае, че имате някаква работа, той не стопира да ви звъни и написа известия. Не почита обстоятелството, че имате и други другари и ползи. Иска да прекарвате времето си с него, когато той реши. Ако се наложи, ще ви принуди да отложите уговорките си.
4. Разказва измислени истории за себе си - Неискреният човек нормално е податлив да измисля разнообразни случки, които имат за цел да накарат другите хора да се възхищават. Слушайте деликатно, до момента в който приказва. Възможно е да се оплете в лъжите си и вие ще забележите това.
5. Говори интелигентно - Неискрените хора постоянно употребяват интелигентни думи, които никой не схваща. По - смешното е, че и той самия не схваща какво приказва. Просто се стреми да наподобява образован, само че по този метод демонстрира тъкмо противоположното.
6. " Случайно " загатва цените на движимостите си - Неискрените хора много постоянно сякаш без да желаят загатват какъв брой пари са дали за даден продукт. Уверяваме ви, че вършат това наочно. Просто се пробват да се похвалят.
7. Мнението му се мени съгласно събеседниците - Той постоянно мени настроението и мнението си, когато поддържа връзка с разнообразни хора. Опитва се да се хареса на всички, с цел да се впише в разнообразни среди и компании.
8. Съгласява се с всички - Държи се лицемерно и се съгласява с мнението на събеседниците си. Доста постоянно избира да не пази личната си позиция, тъй като не желае да основава спорове с никого.
9. Говори мощно и се смее натрапчиво - Неискреният човек желае всички да го слушат и да му обръщат внимание. Иска всички погледи да са приковани към него. Често прекъсва събеседниците си и не демонстрира почитание към тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР