Случвало ли ви се е да погледнете нагоре към звездите

...
Случвало ли ви се е да погледнете нагоре към звездите
Коментари Харесай

Феноменът звездни хора: вижте дали сте един от тях

Случвало ли ви се е да погледнете нагоре към звездите и да почувствате носталгия и блян, които не можете да обясните? Чудите се кой или какво е там. Имате възприятието, че има история, написана в звездите за вашето минало, до която просто не можете да се докоснете. 

Ако това възприятие ви е познато, то евентуално вие принадлежите към редкия нравствен тип  " звездни " хора. Според мистиците и езотериците " звездните " хора са високо напреднали духовни същества, произлезли от далечни планети, слънчеви системи и галактики, нормално надалеч от Земята.

Тези еволюирали души носят в себе си голям брой мъдрост, дружно със специфични качества и способности. Знанията, които имат, са повода за това те да дойдат точно на Земата. Тяхната задача е да бъдат „ посадени “ в избрани цивилизации, най-вече тези, които имат по-тъмни страни.

За разлика от " земните " хора и Земните ангели, душата на " звездните "  хора никога не е имала корени тук на Земята, а по-скоро е била изпратена на тази планета, с цел да извърши съответна мисия или дело. Има доста разнообразни типове " звездни " хора, само че цялостната им мисия включва проправяне на нови пътища за нововъведения, излекуване, творчество, схващане, разширение на съзнанието. По природа те са иноватори, лечители, учители и съветници.

Изчислено е, че тук на Земята има единствено към 78 милиона от тях: по-малко от 1% от популацията на Земята. В рамките на този дребен брой обаче се счита, че има повече от 19 разнообразни типа " звездни " хора.

Вижте в галерията дали откривате себе си или някой от хората, които познавате, в тези присъщи за " звездните " хора черти:
 Феноменът  Феноменът  Феноменът  Феноменът
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР