Случвало ли ви се е да имате чувството, че партньорът

...
Случвало ли ви се е да имате чувството, че партньорът
Коментари Харесай

Кои са 5-те ясни знака, че партньорът ви не ви е верен

Случвало ли ви се е да имате възприятието, че сътрудникът ви не е напълно откровен с вас? Може би крие нещо от вас? Едно изследване във Англия демонстрира, че 45% от мъжете имат забежки, до момента в който са във връзка. При дамите процентът на изневеряващите е 21. У нас цифрите сигурно са разнообразни, само че наклонността за актуалното общество е плашеща.

Кои обаче са присъщите дейности, които сътрудникът ни показва, когато към този момент ни изневерява?

1. Обвинява другия, че изневерява

Най-добрата отбрана е нападението и изневеряващият постоянно има навика да се прави на света вода ненапита. Неверният човек би хвърлил обвинявания, даже да не има вяра в тях, с цел да не бъде заловен.

2. Подозрително отношение към телефона

Партньорът ви става прекомерно ревностен към телефона си, постоянно се крие, когато го употребява, а също така употребява и нови приложения за чат, които с вас не употребява. Много от изневеряващите даже не резервират номерата на хората, с които изневеряват.

3. Искат повече секс

Това най-вероятно е демонстрация на гузна съвест и опит да прикрие тайната си, карайки ви да се чувствате ценени и мечтани.

4. Обвиняват ви за проблемите във връзката ви

Класиката! Дистанцията посред ви се усилва, не намирате повода за това, само че въпреки всичко сътрудникът ви взема решение да упрекна вас, вашите родственици и като цяло каквото и да е, отвън себе си.

5. Имат странни интензивности

Изведнъж си намират ново занимание, за което не обичат да приказват. Или пък настояват, че са в командировка през уикенда, а по-късно не желаят да описват за претърпяното.

Източник: bulnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР