Случвало ли ви се е да харесвате някого, но той

...
Случвало ли ви се е да харесвате някого, но той
Коментари Харесай

Грешката, която допускат различните зодии, когато харесват някого

Случвало ли ви се е да харесвате някого, само че той просто да не ви вижда по този метод? Или да започнете връзка, която сякаш започва добре, само че с времето нещо като че ли и пречи да се развие както би трябвало? Ако да, не сте сами!
Много хора, които нямат връзката, която желаят, се чудят къде бъркат и какво да създадат, с цел да привлекат и задържат мечтания сътрудник. Оказва се, че има по какъв начин, само че отговорът не е един. Според астрологията, когато харесат някого, представителите на другите зодиакални знаци може да позволен разнообразни неточности, отговарящи на зодията им. Ето каква е грешката, която другите  допускат, когато харесват някого:
Овен
Не признавате възприятията си. Бутилирате всичко вътре и се държите по този начин, като че ли въобще не се интересувате от индивида, с който желаете да излизате.
Телец
Вие сте прекомерно упорити, с цел да извършите първата крачка. По-скоро ще спрете да говорите с някого изцяло, в сравнение с да започнете диалог или да предизвиквате среща.
Близнаци
Изпращате смесени сигнали. Превключвате сред кокетничене с някого и цялостно игнориране, тъй че той в никакъв случай да не знае сигурно дали се интересувате от него или не.
Рак
Прекалено сте благи с всички хора, които срещате. Хората в живота ви одобряват единствено като другар, тъй като не показвате сантименталния си интерес към никого.
Лъв
Вие сте прекомерно нетърпеливи. Ако някой не ви предложения на среща незабавно, вие се отказвате от него и си тръгвате.
Дева
Прекалено сте самостоятелни. Кълнете се, че не се нуждаете от никого, и отблъсквате хора, които биха били потребни за вас.
Везни
Прекалено сте откъснати. Дори когато харесвате някого, не постоянно присъствате изцяло в диалозите. Вместо това сте някъде в своя личен свят, а това отблъсква близките.
 3-те зодии, които ще се сгодят до края на 2020 година 3-те зодии, които ще се сгодят до края на 2020 година
Годината към момента не е завършила и някои зодии ги чака незабравимо предложение за брак, за което от дълго време мечтаят. Любовта е по-силна...
Скорпион
Вие сте манипулативни. Искате да се справите и ще извършите всичко, с цел да се случи това, което желаете, даже в случай че това значи да нараните хората, които сякаш обичате.
Стрелец
На пръв взор изглеждате леден и безмилостен. Никой не осъзнава какъв прелестен сътрудник сте, тъй като не съумяват да ви опознаят до край.
Козирог
 6-те двойки ЗОДИИ, които са основани един за различен 6-те двойки ЗОДИИ, които са основани един за различен
В любовта има съвършени комбинации, които просто си пасват доста добре, схващат се отлично и имат общи цели и визии за живота. Това...
Отлагате от самото начало. Отлагате да говорите с обекта на възприятията си за... възприятията си. За това постоянно този обект намира някой различен, с който да е във връзка.
Водолей
Готови сте да сложите край прекомерно бързо. Когато се ядосате, можете да изключите един човек от живота си без даже да сте чули неговата страна от историята.
Риби
Вие живеете в личния си свят. Предпочитате измислени герои пред действителни хора, тъй че упованията ви са нереално високи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР