Случвало ли ви се е да гледате как хубавичко вали

...
Случвало ли ви се е да гледате как хубавичко вали
Коментари Харесай

Как да се радвате на зимата, ако спускането със ски не ви е любимо

Случвало ли ви се е да гледате по какъв начин здравата вали сняг на открито, да си помислите за момент, че може би трябваше в тоя живот да се научите да се спускате със ски, само че след това незабавно да се откажете от тази мисъл, тъй като летенето с главата надолу просто не е „ вашето “?

Е, добре пристигнали в клуба, както се споделя.

Зимните спортове са доста хубаво занятие, гаранция за приятни зимни дни и положително здраве, стига обаче да ви харесва адреналина.

 ски Pexels

Но какво в случай че не ви харесва? Да стоите единствено на дивана в нечистия град и да броите дните до първа пролет? Не.

И за нас, необичащите адреналина, има място в планината, само че не по стръмните писти, а по утъпканите туристически пътеки, които можете да изминете със ски, само че вървешком по равно.

 ски Pexels

Такъв вид вървене е извънредно потребно както за тялото, по този начин и за мозъка. Изгаряте доста калории, прочиствате съзнанието и сте в допир с природата и чистия въздух. Нещо, което през зимата изрично ни липсва.

Най-приятната част от ски ходенето е, че нямате потребност от скъпи карти за въжен превоз, може да се практикува и в равнината, стига да има сняг и постоянно можете да спрете и да пиете един чай, без заплаха някой да ви връхлети.

Трябва обаче да се прави разлика сред ски туринг, което включва вървене нагоре и втурване надолу, т.е би трябвало да сте скиор, и разходката със ски или снегоходки, за която ние желаеме да ви вдъхновим. Използват се пистите за ски-бягане. Има ги във всички огромни зимни курорти, просто разпитайте.

 ски Pexels

В последна сметка една едночасова разходка измежду природата и снега ще ви се отрази отлично, без значение дали сте със ски или не.

Просто не стойте единствено вътре от октомври до април, изпускате доста радосни мигове и красиви мемоари.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР