Случвало ли ви се е да чуете някоя мистична история,

...
Случвало ли ви се е да чуете някоя мистична история,
Коментари Харесай

5 неразрешени мистерии, които ще ви изправят косата

Случвало ли ви се е да чуете някоя мистична история, от която да ви настръхне косата?

Странно е, само че хората са някак привлечени към подобен вид истории и постоянно не устояват на любознанието, a желаят да знаят още и още.

Ако сте един от тези фенове на мистични истории, през днешния ден сте на вярното място, тъй като ще ви срещнем с пет неразрешени мистерии.

Убийството на шведския министър председател

На 28 февруари 1986 година Улоф Палме освобождава телохранителите си за нощта и отива на кино с жена си Лизбет, където имат уговорена среща със сина им и неговата другарка.

Двете двойки се разделят след края на кино лентата и всяка една потегля към дома си. Улоф обаче в никакъв случай не съумява да се прибере.

В 23 часа и 21 минути, на една от най-оживените улици в Швеция, висок пътешественик изненадва Улоф и Лизбет зад тила им и стреля по тях от упор.

Макар и доста обвинени да са залавяни през годините, виновникът по този начин и не е открит.

Изчезването на Мадлин Маккан

Много хора дефинират историята на Мадлин Маккан като най-разпространяваната вест за липсващ човек в актуалната история.

Мадлин и фамилията ѝ са на почивка в Прая да Лус, Португалия, през 2007 година, когато се случва нещастието.

Докато родителите на Мадлин вечерят в ресторанта на вилата, в която са отседнали, 4-годишната Мадлин спи в хотелската им стая.

Когато родителите ѝ се връщат от вечеря, от Мадлин няма и диря, а проверяващите не са успяли да я открият и до през днешния ден.

Изчезването на децата Бомонт

Австралийският град Аделаида е вдигнат на крайник на 26 януари 1966 година

Трите деца на Бомонт – Джейн (9 г.), Арна (7 г.) и Грант (4 г.), хващат рейса до плажа Гленелг, където трябвало да прекарат няколко часа преди да се завърнат вкъщи.

Децата са видяни да играят на плажа с чужд мъж, след което не са забелязани повече.

Кой е бил непознатият мъж? От него също няма диря и до през днешния ден.

Отвлеченият аероплан от Портланд до Сиатъл

На 24 ноември 1971 година един мъж, наричащ себе си Дан Купър, си купува еднопосочен билет от Портланд, щата Орегон, до Сиатъл, щата Вашингтон.

Щом самолетът излетява, Купър осведоми стюардите, че носи със себе си бомба и, че отвлича самолета.

Когато самолетът каца, Купър разменя пасажерите за 200 000 $ и четири парашута и подрежда на самолета да излети към Мексико.

Малко по-късно той скача от задната част на самолета и повече нищо не се знае за него.

Зодиакалният палач

Зодиакалният палач е един от първите американски „ типичен “ серийни убийци в този смисъл, че той е имал точна система, по която работил във всяко едно закононарушение.

През 60-те и 70-те години той умъртвил най-малко петима души, само че съгласно изказвания на самия него умъртвил още 37 души.

Писмата, които нормално изпращал до пресата, съдържали кодирани пасажи, един от които включвал същинското му има, въпреки и никой до момента да не е съумял да го разкодира.

Зодиакалният палач удивил и ужасил света, само че по този начин и никой до през днешния ден не е съумял да откри неговата идентичност.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР