Случва се. Не е хубаво, даже си е направо нередно,

...
Случва се. Не е хубаво, даже си е направо нередно,
Коментари Харесай

Ето Защо Хората Изневеряват

Случва се. Не е хубаво, дори си е напряко неправилно, само че когато стане и да се самосъжаляваш и да си биеш главата в стената към този момент е станало. Има доста условия към това, което си направила, правиш или ще направиш.

Моментът . Моментът е това нещо, което се случва сред двама души, които в твоя случай не са ти никакви или са ти някакви, само че имаш някакви привличане към тях. Нещо, което няма да узнаеш, до момента в който нещо не стане. А моментът прави тъкмо това. Става. Може и да сте до кофите за отпадък, само че моментът да е на линия. Поглеждате се в очите и нещо прещраква за малко. Не започваш да обичаш този човек, дори не се и влюбваш за малко в него. Просто е едно моментно предпочитание, което мощно искаш да възпреш, само че желанието ти е по-силно от съвестта. Знаеш, че след това ще съжаляваш, само че какъв брой значение има това за теб, до момента в който в коремът ти играят пеперуди.
ЕТО КЪДЕ ЖИВЕЯТ НАЙ-НАДАРЕНИТЕ МЪЖЕ И ЖЕНИ
Приятелят ти го няма . Ако гаджето ти не е с теб сега чисто физически може да ти е доста мъчно да издържиш. Понякога дамата е също толкоз полово любопитна, колкото и мъжа. Оставена сама, може да даде воля на това си любознание. Това, несъмнено, по никакъв метод не е опрощение да се метнеш в чаршафите на някой различен, само че е причина.

 Приятелят ти се държи зле. При тези условия е изцяло разбираемо. Тук идва новото и положителното, което се държи с теб по методът, по който смяташ, че би трябвало да се държат с теб. Ако гаджето ти е извънредно напоследък, че и по-дълго, в случай че се чувстваш потисната към него и се е появил някой, който те кара да се чувстваш добре, пък и те притегля физически едно от най-естествените неща е нещо да се случи.

Скучно ти е. Под това нямам поради, че през днешния ден няма с кого да излезеш и отиваш да се потаковаш с другарчето, дето се познавате от седми клас. Или си във връзка доста дълго, или тази връзка не ти носи нищо. Което и от двете да е имаш потребност от нещо ново, което да накара стомахът ти да се преобърне и косите ти да настръхнат. Всеки желае да усеща адреналина във вените си, до момента в който е с противоположния пол и в случай че това не се случва с сегашното ти гадже значи липсва главната съставна част. Съжалявам да кажа, че такива връзки не траят изключително дълго, а в случай че въпреки всичко го вършат не е крепко. Няма смисъл. Появява се някой, който ти се вижда трогателен, с който има тръпка, за който като мислиш и става едно такова…
ЕТО Я ЛЮБИМАТА МУ ПОЗА
Просто обичаш да спиш с доста хора. Тук малко излизаме от тематиката. Ако доста ти се прави секс с доста и най-различни хора тогава обсъждаш това с половинката преди да е почнало нещото сред вас. После думата невярност просто не е настояща в тази ситуация.

По никакъв метод не е крепко човек да изневерява. Понякога не можеш да се сдържиш, само че в случай че имаш такава некадърност да потискаш поривите си, значи има някакъв проблем. Във връзката ти най-вече, а не в теб, както може би би си помислил. Понякога просто се случва. Ако стане веднъж, не е наложително да стане повторно. Но стане ли повторно ще има и трети, четвърти, пети…  
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР