Случва се на всеки. И двамата сте в настроение, дори

...
Случва се на всеки. И двамата сте в настроение, дори
Коментари Харесай

8 убийци на либидото! Най-честите причини, поради които умира желанието за секс

Случва се на всеки. И двамата сте в въодушевление, даже сте почнали любовната предигра – целувате се, облеклата хвърчат и в един миг искрата изчезва. Има куп аргументи, които могат да убият настроението. Ето и кои са най-честите от тях:

1. Телефонно позвъняване
Късно вечерта е и надали някой би се обадил, в случай че не е нещо съществено, тъй че вие замразявате всевъзможни дейности и се хвърляте към телефона. Оказва се някаква нелепост, само че пък индивидът ви държи на телефона 20 минути. След това вашето либидо към този момент е извънредно замряло.

2. Странен звук някъде из къщата
Няма по какъв начин да го игнорирате. Гледали сте не един и два страшни кино лентата. Разбира се, става известно котката или просто звук от съседа, само че вашите мисли към този момент са в напълно друга посока.

3. Единият пада от леглото и егото му е засегнато
Ако това е сътрудникът ви, стартирате да се смеете неистово, а той се наскърбява и към този момент по никакъв начин не му е до секс. В случай, че вие сте падналият, надали ви е толкоз смешно или полово.

4. Скандал по време на любовната игра
Може би той се пробва да ви приказва мръсотии, само че не уцелва тона и вместо това ви наскърбява. Или пък ви захапва прекомерно мощно и възбудата отива в болежка. В буйни моменти може много неща да се объркат.

5. Той се пробва да трансформира буйните моменти в порно
Понякога мъжете се объркват и считат, че действителният секс е като порното, което гледат, написа tialoto.bg. Жените са по-чувствителни и изрично не се виждат в ролята на порно актриси, което води до кавги и конфузни моменти.

6. Липса на презерватив
И стартират едни договаряния от негова страна или мъдруване от кое място най-бързо да се снабдите с стремежи презерватив. През това време пристрастеността охладнява.

7. Газове
Преди да вършиме секс е хубаво да знаете какво да избягвате като храна. Газовете и подутият стомах са огромен страстоубиец и може да провалят любовната ви вечер.

8. Главоболие
Омразното факсимиле от време на време е действителна годна причина. Както всичко е наред, внезапно може да ви заболи и то по този начин, че да не ви се прави нищо с изключение на да лежите със затворени очи и да се молите да мине.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР