Случва се една жена да е в страхотна форма, да

...
Случва се една жена да е в страхотна форма, да
Коментари Харесай

Тези 8 неща убиват женската ви енергия

Случва се една жена да е в страхотна форма, да носи красиви облекла, да употребява добър парфюм, само че към момента да остава сама. " Какво не е наред с мен? " - поражда подходящ въпрос в такава обстановка.

Всъщност привлекателният външен тип надалеч не постоянно е гаранция, че една жена ще срещне своя мъж. Има 8 неща, които лишават една жена от това да бъде задоволително съблазнителна в очите на противоположния пол и които убиват нейната женска сила.

Не полагате задоволително грижи за себе си
Да изглеждате добре единствено с цел да се харесате на мъж не е най-хубавата концепция. Ако прекарвате доста време в избор на тоалет, нанасяне на грим, оформяне на косата си всеки ден, единствено с цел да бъдете видяни от мъжете, тогава с времето ще намразите всички тези процедури. Трябва да се погрижите на първо място за себе си. Да се ​​изкъпеш, да си направиш прическа, да си избереш нова рокля - всичко това би трябвало да е наслада, а не тежест.

Сдържате страстите си прекалено много
„ Мъжете не харесват истерични дами ", си мислите и се пробвате да бъдете положителни и усмихнати от самото начало. Всъщност мъжете обичат и откровеното. Постоянната ви безвкусна усмивка ще издаде вашата престореност. Затова не се опасявайте да повишавате звук и да се възмущавате, в случай че нещо изрично не ви подхожда. Разбира се, не трябва да отивате прекомерно надалеч - нервността в действителност не притегля, а отблъсква. Не е нужно обаче да сте комфортни за всички.

Нямате занимания
Жена без занимания бързо ще се отегчи мъжа. Ако целият ви живот се върти единствено към обекта на вашата обич, тогава това ще измори мъжа и той ще загуби интерес към вас. Затова никога не изоставяйте заниманията си, като влезете във връзка. Вашият фаворит би трябвало да види, че се интересувате от живота в близост. Тогава той ще разбере, че няма да скучае с вас.

Нямате персонално време
Необходимо ви е персонално време, с цел да се отпуснете и възстановите силата си. Дори да има блокаж в работата и доста неща за извършване вкъщи, намерете най-малко час дневно за себе си. По това време можете да се разноските умерено, да почетете книга, да гледате сериал и така нататък Този метод ще ви помогне да възстановите салдото и да получите сили, както за работа, по този начин и за взаимоотношения.

Нямате приятелки
Разговорът с другарка е превъзходен релакс за една жена. Не всички тематики могат (и трябва) да се разискват с мъж. Дори в случай че цялостен живот сте чакали принца и в този момент той най-сетне се появи, не забравяйте за приятелките си. Все още би трябвало да почивате във връзка един от различен. И с кого да се отпуснете, в случай че не с другари?

Искате да водите във връзката
Статистиката демонстрира, че дамите, които се стремят към водачество, рядко се женят за водач мъж. Това е изцяло разумно: в подобен съюз ще има непрекъсната битка за власт. Може би желаете да намерите мъж с мек темперамент и да поемете водеща роля в фамилията. Но в случай че не, в случай че желаете да сте женен, в случай че желаете да се чувствате жена, а не началник, тогава се откажете от желанието да ръководите всичко.

Постоянно се състезавате
Постоянните опити да докажете, че сте по-добри, лишават цялата ви сила. Това е субективна битка, която по този начин или другояче няма да потвърди нищо на никого. Всеки човек е добър по собствен метод. Всяка жена е красива по собствен метод. Затова спрете да се пробвате да докажете нещо на някого и насочете силата си във вътрешността.

Поемате мъжки отговорности
Когато една жена стартира да прави мъжка работа вкъщи, да влачи тежки чанти от магазина, да отхвърля помощта на мъж, тя рискува да загуби своята женственост и прелест в очите на мъжа. Дори в случай че физически отворите буркан с краставици без никакви проблеми, по-добре е да помолите мъж за това: той ще се почувства нужен и мощен, а това е доста значимо за неговото самочувствие.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР