Случката се разиграва пред мола на бул. Черни връх“, а

...
Случката се разиграва пред мола на бул. Черни връх“, а
Коментари Харесай

Шофьор на столичен автобус направи пътници на маймуни

Случката се разиграва пред мола на бул. „ Черни връх “, а клипът е оповестен в интернет, написа Блиц.

Пътници в рейс 102 в София снимаха унизителна преживелица в градския превоз. Чакащи на спирката бяха принудени да се катерят и вършат най-различни акробатики, с цел да се качат в транспортното средство.
 
Случката се разиграва пред мола на бул. „ Черни връх “, а клипът е оповестен в интернет.
 
Шофьорът на рейса стопира по този начин, че чакащите просто няма по какъв начин да се качат. Те би трябвало или да се прекатерят през оградата или просто да изтърван рейса.
 



Мъже и дами на междинна възраст с очевидно изпитание вършат разнообразни чупки, с цел да се качат в транспортното средство. Някои от тях даже имат потребност от помощ.
 
„ Там няма спирка, хора... След ремонта спирката е зад оградата, тъкмо пред входа на мола. Шофьорът не си е пил гинкобилобата. Там, където е спрял, няма по какъв начин да не се прескача “, отбелязва коментираща във Facebook.
 



„ Малко гимнастика, какво толкоз “, остроумничат някои.
 
„ Малко гЕмнастика, да, само че доста възрастни хора не можаха да се качат и останаха да чакат идващият рейс след към петнайсет минути на температури над 28 градуса “, акцентира мъж.
 
„ Еха, каква гимнастика би било да прехвърлиш бебешка количка! А пък бабите, които едвам вървят, прегънати на две, несъмнено ще се мушнат от долу! “, прибавя жена.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР