Случката се разиграла във вторник около 15,00 ч. в района

...
Случката се разиграла във вторник около 15,00 ч. в района
Коментари Харесай

Велико Търново се просълзи: Баба видя внучето си в прегръдките на клошар и започна да пищи, но когато разбра какво е станало...

Случката се разиграла във вторник към 15,00 ч. в региона на кръстовището до общината. Детето на забележима възраст не повече от 5-6 години било с по-възрастна от него жена евентуално него баба. Придружителката му обаче се унесла в мил диалог със своя позната на тротоара и изпуснала малчугана от погледа си. Детето се отдалечило и ненадейно хукнало да бяга напряко през натовареното и оживено кръстовище пред очите на ужасените водачи, които едвам съумели да натиснат спирачките с цел да не връхлетят върху него.

Докато бабата се усети какво става възрастен мъж, клошар, бутащ бебешка количка с кашони и боклуци, се хвърлил след детето, сграбчил го под мишница и съумял да го трансферира на отсрещния тротоар. Едва тогава бабата усетила, че детето нещо и се губи от погледа и почнала да се озърта. Когато видяла момченцето в прегръдките на клошаря тя изначало почнала да крещи закани по негов адрес.

След като схванала, че той в действителност е спасителя на внучето и обаче, старата жена се просълзила и дала някой лев на мъжа в символ на признателност. А самият избавител, откакто прибрал парите, траял да се рови в кофите и контейнерите да търси остаряла хартия и останки от храна с цел да се нахрани.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР