Случката се разигра в близост до район Оборище пред очите

...
Случката се разигра в близост до район Оборище пред очите
Коментари Харесай

ТВ водещата Нина Хамилтън нападната от озверял служител на „Софийска вода“

Случката се разигра наоколо до регион Оборище пред очите на десетки очевидци. Според един от тях Нина е дала сигнал за ляв завой, а камион на “Софийска вода” и лишава опцията да завие, с което да им направи място да минат, за сметка на това камиона потегля принудително да я изтласква обратно с колата й.

 Няма налично изложение.
Жоро Лангата, очевидец При което водещата стопира, слиза от колата и търси сметка от лидера, за какво е решил, че откакто е огромен и се движи в насрещното, може да я смачка.
“Извадих телефона, с цел да снима това безчинство на чиновниците на “Софийска вода”, нещо хората в последно време забравихме, че имаме права и приехме, че всеки може да ни бие и тъпче, когато сме по-слаби и беззащитни. Легигимирах се с журналистическа карта, с цел да удостоверя, че имам право да ги фотографирам, щом работят към държавна компания. В този миг водачът полудя, стартира да ме псува и да ме заплашва, че ще ме удуши. Скочи против мен стартира да ме удря по главата и хвърли камък по мен, след което извади химичен препарат и ме напръска в очите, в случай че не се бяха появили две възрастни дами от столична ревизия да ме спасят, можеше да ме убие и в този момент некролога ми да стои до този на Милен” , описа водещата.

Всички очевидци остро разкритикуваха нападателния водач, въпреки че нямаха смелостта да се намесят, очевидно от боязън да не бъдат пребити. Минути след случката зам.-изпълнителният шеф Станислав Станев на “Софийска вода” се свързва с тв водещата по телефона да изрази дълбокото си опрощение от постъпката на техния чиновник с уверението, че ще се подхващат всички ограничения да получи наказване.

“Всяка беззащитна жена можеше да е на мое място, аз просто събрах храброст да фотографирам, макар че с това рискувах живота си, само че отхвърлям да си търпя и да навеждам глава пред агресията”, сподели Нина Хамилтън, водещ на юридическото предаване “Темида – цената на истината” и едно от 10-сетте най-успешни тв лица за предходната година, по информация, оповестена на уеб страницата на Съюза на българските публицисти.

ВИДЕОТО ВИЖТЕ
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР