Случката е от преди няколко години, но информацията за нея

...
Случката е от преди няколко години, но информацията за нея
Коментари Харесай

Пясъчна Буря Разкри Пещера В Пустинята! Когато Надникнаха Вътре - Ще Ви Паднат Очите! Ето Видео, Всичко Бледнее Пред

Случката е от преди няколко години, само че информацията за нея и изумителният видеозапис изплуваха чак през днешния ден. Изумителните фрагменти са измъкнати от чиновник в Бюрото по антиките в Кайро, който го е популяризирал в интернет с малко изложение.

Група туристи обикаляли с камили в пустинята към Уади ел-Мулук – именитата Долина на царете. Били на няколко километра в пустинята, когато забелязали, че в пясъците стърчи необикновена канара, която очевидно е била разкрита от пясъчна стихия. Когато се доближили, осъзнали, че в скалата има зейнал отвор към пещера, който очевидно бил отворен напълно скоро от естественото злополучие.

Когато надникнали вътре останали без думи! Първото, което привлякло тяхното внимание било златното богатство! Навсякъде блестели майсторски направени солидни златни предмети! Ясно било, че това е гробница. В единия ъгъл на пещерата имало саркофаг, който обаче не приличал на тези, които ще видите в музея. Този саркофаг бил дълъг към 4 метра!



Твърде допустимо е това да е гробница на извънземно създание! В античните египетски и шумерски трудове се цитират „ звездни господари “, които извличат злато на планетата ни. Възможно е това да е един от тях!

Шокираните туристи създали къс запис, който ясно демонстрира гробницата!

За страдание, те и техният египетски водач-камилар създали неблагоразумието да известят управляващите по мобилен телефон. Не след дълго пристигнали представители на Бюрото по антиките ескортирани от няколко бойци. Туристите освен, че не били възнаградени за своето изобретение, само че прекарали и няколко денонощия в ареста. Взели им записа и им наложили възбрана да влизат в Египет.

Никой в следствие за откритието не се схваща. Това е следващият случай, който е тотално потулен от египетското държавно управление. Все още не са коментирали изтеклия запис.

ВИЖТЕ ИЗУМИТЕЛНОТО ВИДЕО:

https://www.youtube.com/watch?v=KYt3BLGDL6whttps://www.youtube.com/watch?v=zreCl1X6anM
Posted by UFO.-kruhy v obili on Saturday, February 13, 2016

/BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР