Случилото се в петъчни ден е резултат от факта, че

...
Случилото се в петъчни ден е резултат от факта, че
Коментари Харесай

Дончев предупреди за голяма опасност, надвиснала над България

„ Случилото се в петъчни ден е резултат от обстоятелството, че от две години не сме в положение да преследваме националните цели “, това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев във връзка нещастието край Локорско и информацията, че България няма да одобри еврото от 1 януари 2024 година.

„ Политиката се трансформира в технология на перманентния скандал. Свежда се единствено до това кой с кого цветно и безапелационно ще се скара и кой не харесва другия повече.

Жънем плодовете и реколтата на това, което посяхме преди повече от две години “, съобщи Дончев в утринния блок на bTV.

„ Няма потребност да влизаме в нископрофилното, скверно говорене. Трудно ми е да отговоря за какво Владислав Горанов е в листата „ Магнитски “. 

Има един бездънен прочит, който никой не направи… Знаете ли от 15 години не съм спрял да преподавам. Ако в групата има един студент, който не се оправя добре и състуденти и преподаватели му повтарят, че е зле и ще стане зле, то той в действителност ще се показа още по-зле.

Притеснявам се, че има заплаха с България да се случи същото. Болезнен е процесът някой от вън да ни споделя кой е постъпил зле “, добави Дончев.

„ Кога разбрахте, че ГЕРБ е споделил, че приема бъдеща коалиция с Движение за права и свободи? Лидерът Бойко Борисов разясняваше благоприятни условия “, по този начин Дончев отговори на запитване на Жени Марчева за какво ГЕРБ ще се коалират с Движение за права и свободи.

„ В момента ръководи президента Румен Радев със серия от служебни държавни управления. Но при тях хоризонтите са къси – те работят 2-3 месеца и не могат да захванат нещо съществено.

За това са отговорни париите. Ние опитахме всичко – търсихме идеологическо подобие с партиите, опитахме с кабинета на проф. Николай Габровски, които не непартиен. Не се получи!

Мисля, че ние не можем да избягаме и би трябвало да опитаме да съставим кабинет. От ГЕРБ ще се опитаме след изборите да съставим едно титулярно, рационално, грамотно, работещо държавно управление “, безапелационен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР