Случилото се в болница Шейново“ е ужасяващо и за двете

...
Случилото се в болница Шейново“ е ужасяващо и за двете
Коментари Харесай

Фандъкова: Случилото се в болница „Шейново“ е ужасяващо и за двете семейства на разменените бебета

Случилото се в болница „ Шейново “ е ужасяващо и за двете фамилии на разменените бебета. Допуснати са извънредно неприемливи пропуски, каквито и да са те. Това съобщи пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова в коментар на обстановката с разменените бебета в общинската АГ-болница „ Шейново “.

Фандъкова заяви, че назначената инспекция по случая в лечебното заведение продължава. Тя изрази вяра, до момента в който трае инспекцията, да не пострада активността на болничното заведение, защото „ Шейново “ е една от най-големите АГ лечебни заведения в страната. Там и сега има родилки, майки, личен състав, който би трябвало да бъде задоволително мобилизиран, само че и истината би трябвало да излезе нескрито. Отговорността на хората, които имат виновност за случилото се, би трябвало да е доста ясна, акцентира кметът.

„ Този случай съм уверена, като майка, баба и жена, че ще има трайни последствия за двете фамилии. Наистина е ужасяващо “, сподели столичният кмет Фандъкова.

Тя ревизира построяването на новия сектор на ул. „ Филип Кутев “ в регион „ Лозенец “. От през днешния ден придвижването по новоизградената права е пуснато и колите към този момент се движат по нея.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР