Случи се най-лошият сценарий за КТБ, защото истинско търсене на

...
Случи се най-лошият сценарий за КТБ, защото истинско търсене на
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Случи се най-лошият сценарий за КТБ

Случи се най-лошият сюжет за КТБ, тъй като същинско търсене на отговорност нямаше по-късно, сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ някогашният народен представител от Реформаторския блок Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година,... към профила, който понастоящем е част от политическото управление на Нова република.

Най-важното в тази ситуация с източването на КТБ, в случай че теглим чертата, е какъв брой пари са върнати в масата на неплатежоспособност. Данните са неприятни – цялостен неуспех на страната във връщането на парите. Вече даже не ни дават отговор на въпросите какъв брой пари са събрани, което ни принуди да заведем дело против Министерството на финансите, съобщи Димитров.

След двете стенограми ще има малко шоу и всичко ще заглъхне. Сегашните парламентарни партии желаят всичко да бъде заметено под килима, само че към момента може да бъде направено интернационално следствие. Преди време, макар нашите старания, българската страна отхвърли такова да бъдат направено. Все още парите могат да бъдат проследени и отговорните лица да бъдат разкрити и осъдени, акцентира някогашният народен представител.

В случая КТБ е имало чадър от държавни институции, някой си е затварял очите в интервала 2011-2014 година - и при ръководството на ГЕРБ, и при ръководството на Българска социалистическа партия. Ако тогавашните ръководещи са желали да заловен виновниците за източването на банката, е можело да го създадат. Много е безочливо КТБ да е източена по време на ръководството на Българска социалистическа партия, а по-късно те да споделят, че са ни избавили, съобщи Димитров.

Който и да е в кюпа за КТБ, не би трябвало да се отхвърляме да гоним истината и да търсим виновниците до последно, безапелационен е Мартин Димитров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР