Случи се и друг гаф. Певицата на Кипър — Елени

...
Случи се и друг гаф. Певицата на Кипър — Елени
Коментари Харесай

Чудовищен Скандал Разтресе И Тазгодишната Евровизия! Вижте Шокиращото Видео, На Сцената Стана Меле!

Случи се и различен гаф. Певицата на Кипър — Елени Фурейра се прочу с песента „ Фуего “, която се оказа с крадена мелодия от тази на Поли Генова. Явно изпълнителката бе решила, че е по-добре да завоюва наготово, вместо да се поти изключително. Съдиите регистрираха нарушаването и тя много изпадна обратно във вота. Но феновете я класираха на второ място, макар плагиатската й визия, но „ Бионсе “.

Подигравки съпътстваха пък изпълнителката на Евровизия Нетта. Чаровната пухкавелка стана шлагер, освен поради песента си, само че и поради впечатляващата се визия. В обществените мрежи я сбъркваха от насмешки поради визията й, само че все пак песента й стана същински шлагер.

С две думи — Евровизия и тази година бе цялостна със кавги. Що се отнася до България, на инат на залозите, „ Кости “ съумя да се класира едвам на 14-то място. Страната ни нито впечатли журито, нито завоюва изключително внимание от публиката. Парчето бе посочено за любимец при представянията, най-много поради ефектния клип към него, написа разкрития.ком.

За страдание екипът на групата не съумя да измисли и изключително истинска хореография към него, по тази причина и „ Кости “ не набра мечтаните точки, с цел да влезе в челната десетка. Европа искаше да танцува и да се забавлява тази година.

Евровизия не мина и без кавги сн. You Tube

И по всичко наподобява, че тона съумя да изстреля Нетта към върха. Може би следващата година България ще успее да показа по-екстравагантно парче, с което да завоюва състезанието.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР