Случайността, на която посвещавам днешния си пост, засяга нещо, наречено

...
Случайността, на която посвещавам днешния си пост, засяга нещо, наречено
Коментари Харесай

Съвпадение? Преди година глобална НПО репетира за маймунска шарка

Случайността, на която обричам днешния си пост, визира нещо, наречено NTI (Nuclear Threat Initiative, Инициатива за нуклеарни заплахи) - следващият неправителствен канцероген, основан от грижа за човечеството. Също като другите метастази, и тази е склонна да организира подготвителни извършения за хипотетични събития, които след това инцидентно се случват.

Да вземем да вземем за пример упражнението на NTI, извършено взаимно с Munich Security Conference (Мюнхенската конференция за сигурност) през март 2021 - необикновено съвпадане, просто не знам по какъв начин може да има толкоз проникновени извършения! Посветено на предотвратяването на билогични закани, това упражнение " изследва пропуските в националните и интернационалните реакции при непредвидени здравни рецесии и търси опция да обезпечи световна подготовка ”.

Планът на упражнението от март 2021 наподобява по този начин:

15.05 - 05.06.2022 - биоатака. Във въображаемата страна Бриния избухва зараза от маймунска шарка. Няма световни предизвестия и интернационалните съветници (ключов проблем #01)

10.01.2023 - 70 милиона инфектирани в 83 страни. Маймунската шарка е по този начин инженирана, щото да е резистентна на имунизации. Предизвикателства във веригата с доставки на храни и артикули (ключов проблем #02)

10.05.2023 - 480 милиона инфектирани. Разкриване на произхода на заболяването - инфилтрирани терористи в биолаборатория (ключов проблем #03)

01.12.2023 - 3.2 милиарда инфектирани, 271 милиона възнесли се в небесата. Националните дейности на другите страни водят до разлика в статистиките. Липсва международност (ключов проблем #04).

По време на това инцидентно упражнение (март 2021), по случайност съвпадащо с новините от последните дни (май 2022), инцидентно са направени следните оферти за справяне с изброените основни проблеми:

- СЗО би трябвало да откри поетапна, транспарантна и интернационална система за ранно разкриване на заплахите за публичното здраве;

- Организация на обединените нации би трябвало да сътвори нов интернационален механизъм за изследване на заканите за биосигурността;

- Националните държавни управления би трябвало да наложат нов и безсърдечен метод към бъдещите пландемии и вместо да броят случаи и да пресмятат прогнози, непосредствено да постановат превантивни дейности като да вземем за пример наложително носене на маски, разграничаване и възбрана за обществени сбирки.

Голямо съвпадане е това, че всички тези оферти от март 2021 към този момент са записани на неправителствена хартия и следва да бъдат разисквани идната седмица на срещата на СЗО в Женева (22-28.05.2022). И нека да бъдат признати, тъй като другояче всички ние ще бъдем изложени на всевъзможни смъртни рискове от заран до здрач. Дано хората осъзнаят, че в случай че СЗО не почне да ни пази, но крепко да ни пази, без значение дали желаеме или не желаеме, напряко сме обречени.

Защо ѝ е на една Инициатива за нуклеарни закани (NTI) да се занимава със болести и заразни извършения, би се запитал човек, само че това са елементи. Незначителни детайлности. Всеки миг Уикипедия следва да промени определението за нуклеарна опасност и към атомните оръжия за всеобщо поразяване да добави не по-малко поразителните биологични, телевизионни, идеологически, религиозни, метафизичен и кулинарни въздействия. Аз утвърждавам такава смяна и я популяризирам като наложителна.

Създадена преди 21 години от Тед Търнър (основателят на CNN, дарил 1 милиард на ООН), Инициативата за нуклеарни закани общително си партнира с Фондация " Бил и Мелинда Гейтс ” и Open Philanthropy Peoject, като притежателят на последното (Дъстин Московиц, р.1984) е по съвпадане и един от основателите на Facebook (другият се знае кой е).

Съпружката на Московиц (Кари Туна, р.1984), която също ръководи филантропски задания за избавяне на света, по съвпадане e прочут член на обществото на " ефикасните алтруисти ” и дружно с мъжа си е вписана в Giving Pledge на Бил Гейтс и Уорън Бъфет - доброволна колекция на благородни милиардери, измежду които още Илон Мъск, Дейвид Рокфелер, Тед Търнър и други всякакви притежатели на Амазон, Блумберг, Ибей, Лукасфилм, Хилтън и впрочем надзиратели на цифровия затвор.

Съвпадение до съвпадението и случайности безспир, при които аз, като една елементарна стопанка, мога единствено да забърша ръце о̀ престилката си и да измрънкам: " Ах, за какво не се омъжих за човеколюбец ”…
 Автор:    Източник: 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР