Случайността и любовта са най-главните действащи лица в класическата ситуационна

...
Случайността и любовта са най-главните действащи лица в класическата ситуационна
Коментари Харесай

Любов и случайност в Лелята на Чарли

Случайността и любовта са най-главните настоящи лица в класическата ситуационна комедия на Томас Брандън – „ Лелята на Чарли “. А с цел да бъдат те постоянно в естетика и да влияят уместно се е погрижил Оскар Фелцман със своята музикална драматургия.
Ако не беше Любовта, Джак и Чарли – двама британски младежи – нямаше да честват и да се запият по този начин, че да не помнят за срещите със своите обичани. Ако не беше Случайността, още веднъж те двамата нямаше да накарат най-хубавия си другар – Бебс, да облече женски облекла и да се показа за Лелята на Чарли от Бразилия. Без Любовта и нейното жизнерадостно лудост никой не би издържал на последвалите неуместни (но в последна сметка, просто смешни) събития. И без Случайността надали на финала всички биха стигнали до щастливия край.
Режисьор-постановчик е Иван Панев, сценография и костюми Евгения Раева, диригент Огнян Митонов, с присъединяване на звездите на Музикалния спектакъл Александър Мутафчийски (Бебс), Денко Проданов (Чарли Уейкъм), Марчо Апостолов (Джак Чесни), ЗорницаДамянова (Енни Спетли), Боряна Йорданова (Кети Ведън), Николай Борисов (Сър Франсис Чесни), Христо Сарафов (Стивън Спетли), Юлия Маринова (Донна Лусия), Катерина Тупарова (Елла Дели), Емил Митрополитски (Брасет).
Следващите представления на „ Лелята на Чарли “ за 2018 година са на 29 ноември и 15 декември.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР