Случайно или не, ден след като шефът на веригата магазини

...
Случайно или не, ден след като шефът на веригата магазини
Коментари Харесай

Четири държавни агенции проверяват офиса и магазините на „Хиполенд“ в страната


Случайно или не, ден откакто шефът на веригата магазини за детски артикули " Хиполенд " разгласява отворено писмо, с което " благодари " на служителя на реда напръскал 17-годишния му наследник  с  " химическо оръжие, което може да докара до трайни увреждания "  на протеста на 2 септември,  полиция и Национална агенция за приходите нахлуха в складовата база на веригата в Казичане и в магазини , съобщи Клуб Z.



По-късно от веригата оповестиха, че  четири държавни организации ревизират офиса им, както и магазините в страната . Агенциите са Национална агенция за приходите, Икономическа полиция и Главна дирекция „ Надзор на пазара “, а след това и организация „ Митници “. 

" Нека ревизират. Пълно подпомагане оказваме. Повечето от проверяващите ги е позор от това, което вършат, само че това е ситуацията ", разяснява пред " Дневник " изпълнителният директор на веригата Мариан Колев и добави: " От Агенция " Митници " се учудиха доста, тъй като преди десетина дни имахме цялостна инспекция. Това е дълъг развой и има протоколи. Заради това се изненадаха, че ревизират нещо, което са проверявали напълно неотдавна. Но това е ситуацията и сега момчетата са вътре.  Сега чакаме останалите - Комисия за защита на конкуренцията, КЗП, Национален осигурителен институт трудовата ревизия, основна прокуратура. Мисля, че е редно да дойдат. Защо ме подценяват? ".

" Няма нарушавания. Намират някакви дребни грешчици - 20 лева в касата не са излезли. Те са записани и го има ордера, само че някой не чукнал копчето. Ей такива нелепости ", уточни Колев.  Той отхвърли да е плащал или пропагандирал чиновници да стачкуват.  " Никой не е насилван. И тези, които са там, са там, тъй като желаят да са там. Това е ". 

От " Отровното трио " приканиха протестиращите да поддържат " Хиполенд " и да дойдат в триъгълника на властта с играчки. 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР