Случайни неща не се случват просто така.Fallout 76 се оказа

...
Случайни неща не се случват просто така.Fallout 76 се оказа
Коментари Харесай

Крис Авелоун с любопитен коментар относно Bethesda

Случайни неща не се случват просто по този начин.
Fallout 76 се оказа извънредно разочароващ опит за Bethesda – нещо, които мнозина предвиждаха още преди играта да види бял свят. Изключително неоптимизирания ѝ тип, в който се появи напълно не беше единствения проблем, който почитателите на поредицата имаха с нея, а след Fallout IV се очакваше Bethesda да се потрудят, с цел да върнат разтърсеното към тях доверие. Това обаче не се случи. Тъкмо противоположното. Какво ще е бъдещето на „76“ следва да разберем. Bethesda към този момент на няколко пъти подсигуряваха, че играта ще е непрекъснато разрастващ се свят „за години наред“. Може би.

По време на отминалите The Game Awards обаче, върлите почитатели на поредицата се обнадеждиха, че могат да получат Fallout играта, която чакат толкоз дълго: The Outer Worlds на създателите на Fallout New Vegas, Obsidian Entertainment. Играта наподобява като заслужен представител на поредицата – с цялостната си визия, мощен акцент над ролевия детайл, NPC-та и всичко останало.

Тази седмица, Крис Авелоун, прочут и почитан деец на гейм промишлеността, работил по Fallout 2, управлявал работата по Fallout New Vegas, съ-основател на Obsidian и спечелил си уважението на геймърите и на своите сътрудници с класики, като Icewind Dale, Planescape: Torment и други заглавия, направи любопитен коментар в Twitter по отношение на взаимоотношенията му с Bethesda и може би разкриващ част от проблемите, довели до появяването на „76“.

„Би ми се желало да поработиш с Bethesda за известно време и да им покажеш по какъв начин се прави стойностна Fallout игра“, насочва съвет един от почитателите на Авелоун в Twitter. „Ами, от опит мога да кажа, че в случай че разработчик/издател не желае да се вслушва, той няма да го направи, тъй че думите се изпаряват във въздуха сега, в който биват изречени“, гласи многозначителния отговор на Авелоун.

„И за жалост, колкото жестока и истина да е, едно нещо е в действителност значимо дотолкоз, доколкото тези над теб го чуват и схващат. В противоположен случай, то минава през ушите им като несъстоятелно“, добавя Авелоун. Любопитно звучи също и коментарът му за „76“. Той ясно декларира, че не я е играл. Що се отнася до коментар на различен от неговия кръг в обществената мрежа и мнението му, че Bethesda са унищожили поредицата, Авелоун твърди: „О, тя ще се върне. Винаги го прави. Ще преживее и Fallout 76“, прибавя той.

Що се отнася до Bethesda, те работят по звездно премеждие с името Starfield сега, само че от полемиката в Twitter няма по какъв начин да не си помислим за думите на консуматор на 4chan, който твърди, че е осведомен с проблемите в студиото и типа на Fallout 76 не е инцидентен. Все отново знаем приказката за рибата, нали?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР