Случайни хора се опитват да спъват националните интереси на България.

...
Случайни хора се опитват да спъват националните интереси на България.
Коментари Харесай

Антон Тодоров попиля Славчо Велков и обясни обявили ли са ГЕРБ война на президента

Случайни хора се пробват да спъват националните ползи на България. Президентът се трансформира в едва звено във веригата България-НАТО-ЕС, сред България и нейните съдружници на Балканите. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров. „ Случайни персони като Румен Радев, които извършват планове като президент, конфигурирани в североизточна посока. Радев бе посочен на Нинова. Извадиха го като заек от ръкава”, сподели още Тодоров пред bTV.

„ Някои от ПГ на Българска социалистическа партия, имам предвид Славчо Велков, основават голям капацитет за проблеми във външната ни политика. Велков пусна интригата, че държавното управление е поело ангажимент да поддържа референдума в Иракски Кюрдистан. В това няма нищо правилно.
Лица като Славчо Велков непрестанно влизат във филми”, акцентира той и сподели служебната характерност на Велков, в която е записано, че демонстрира „ необуздани нерви”.



Антон Тодоров бе безапелационен, че ГЕРБ не стартират война с президента, тъй като им бил „ прекомерно малък”. „ Големи са ни огромните провокации – битовата престъпност, по какъв начин да съберем няколко милиарда, с цел да оправим бакиите на БСП”, уточни той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР