Случаят за издирвания вече десети ден Стоян Зайков много прилича

...
Случаят за издирвания вече десети ден Стоян Зайков много прилича
Коментари Харесай

Николай Радулов: Ловното оръжие не подлежи на експертиза

Случаят за търсения към този момент десети ден Стоян Зайков доста наподобява на случая в Нови Искър (с шесторното ликвидиране - б.р.). Това съобщи някогашният секретар на Министерство на вътрешните работи Николай Радулов пред bTV в предаването " 120 минути ".

Главните герои са същите . Те не престават както тогава да приказват нелепици. За ловното оръжие не може да има експертиза - то стреля със сачми, които могат да бъдат разнообразни номера. Не може да има експертиза, която да удостовери убийството с това оръжие ли е направено , добави Радулов.
 Издирването на Стоян Зайков продължава десети ден
Издирването на Стоян Зайков продължава десети ден

Вчера стана ясно, че е открита ловна пушка от едно от убийствата

Припомняме, десети ден търсят Стоян Зайков, чиято другарка бе открита убита. Дни по-късно бе открит мъртъв и негов трети братовчед, с който са съседи.

Вчера на брифинг от Костенец основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов заяви, че е открито оръжие от едно от двете убийства. По-късно по информация на БНР стана ясно, че откритото оръжие в ловна пушка .

Припомняме, по време на парламентарния надзор на 17 май вътрешния министър Младен Маринов съобщи в коридорите на Народното събрание, че хора, вероятно застрашени от Стоян Зайков, са изселени.

От Костенец основният секретар разясни, че лист с евентуални жертви на Стоян Зайков не е открит.

Главният секретар Ивайло Иванов прикани да не се подават подправени сигнали за обвинения в Костенец.

На брифинг преди този момент основният секретар съобщи, че още не е доказана връзка сред убийството на съседа на търсения и Милена Шишкова(убитият комшия е братовчед на Зайков, а Шишкова е майката на сина му - б.р.).

Припомняме, на 10 май 38-годишната Милена Шишкова беше открита в безпомощно положение до дома си. До момента догатките на полицията са, че килърът е някогашният й сътрудник Стоян Зайков.

43-годишният Зайков продължава да се търси, като досега са претърсени над 30 адреса в града, само че без триумф.

Откритото по-рано през днешния ден оръжие е модифицирана ловна пушка. Способен е да оцелява самичък. Бил е в пандиза.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР