Случаят в Торонто не е първият – по-рано тази година

...
Случаят в Торонто не е първият – по-рано тази година
Коментари Харесай

Airbnb ще забрани резервациите в Канада за клиенти под 25 години

Случаят в Торонто не е първият – по-рано тази година 18-годишен юноша беше погубен в къща, наета посредством Airbnb в Отава

Платформата за краткосрочно отдаване чартърен Airbnb няма да разрешава на младежи под 25-годишна възраст да резервират цели парцели на територията на Канада. Засега правилото е годно единствено за клиенти от страната. Това се случва, откакто трима души бяха убити, а още двама - ранени, при случай предходната седмица в Торонто, оповестява BBC.

Новите правила няма да са прекомерно рестриктивни, защото младежите под 25-годишна възраст към момента ще имат право да резервират стаи от къщи или хотелски стаи. Същевременно, в случай че имат история в платформата и поредност от позитивни мнения като наематели, те въпреки всичко ще получат опцията да наемат цели парцели. В допълнение, Airbnb вкарва денонощна гореща телефонна линия, на която съседите да могат да алармират за проблеми и евентуални рискове.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Кметът на Торонто Джон Тори съобщи, че новата политика на компанията, която влиза в действие в Канада, към момента не прави задоволително във връзка с сигурността. Той прикани платформата да форсира въвеждането на нови правила, регулиращи краткосрочните наеми в града, като съгласно него това ще способства доста за " редуцирането на рисковите случаи ".

Поредица от случаи

Случаят в Торонто не е първият - по-рано тази година 18-годишен юноша беше погубен в къща, наета посредством Airbnb в Отава. Нa 31 oктoмври минaлaтa гoдинa въoръжeн мъж oткри oгън нa дoмaшнo пaрти в Oриндa, Кaлифoрния. Инцидентът също се случи в жилищe пoд нaeм, наето посредством платформата за споделено настаняване, а при него четирима мъже и една жена бяха убити.

От Airbnb настояват, че принуждение настава при доста дребен % от резервациите, като броят им доста нараства при такива от младежи. При триумф новите правила може да бъдат въведени и в други страни. " Целта на тези ограничения е да се ограничи потреблението на платформата за неоторизирани прояви. Процентът на случаите при резервации в световен мащаб е 0.3, когато става въпрос за проблеми, свързани с вреди, и 0.6%, когато се отнася до проблеми с персоналната сигурност ", съобщи старши вицепрезидентът на отдел " Глобална политика и връзки " в Airbnb Крис Лихайн. " Ние се ангажираме да способстваме позитивно за нашите общности и по тази причина продължаваме да сътворяваме нови партньорства и да актуализираме ограниченията си за сигурност ", добави той.

Глобални ограничения

Airbnb съобщи, че " ще продължи да ползва спомагателни ограничения за сигурност за по-нататъшно подсилване на платформата в Канада и по целия свят ". В края на предходната година компанията съобщи, че вкарва световна възбрана на къщите за празненства, които се отдават чартърен в платформата. В резултат на това редица листнати парцели бяха свалени от уеб страницата и не са налични за наемане. Airbnb разгласи, че възнамерява да вкара и усъвършенствани принадлежности за попречване на провеждането на нерегламентирани празненства в наетите парцели.

Миналия месец Airbnb съобщи, че ще влага 150 млн. $ за усилване на ограниченията за сигурност, в това число денонощни горещи линии за съседи и детектори за звук. Компанията също по този начин разгласи, че ще обвърже бонусите на личния състав с резултати, свързани с напредъка във връзка с сигурността. Airbnb също даде обещание да извърши повторна инспекция на всички над 7 млн. листнати парцели на платформата си. Това ще стане, като се употребява композиция от логаритми и противоположна връзка от гостите.

Компанията за краткосрочно отдаване на парцели чартърен отделя особено внимание на терзанията на локалните управляващи в градовете, в които оперира, защото се приготвя за борсовия си дебют по-късно тази година. Групата има оценка от 30 милиарда $ от последния частен кръг на финансиране, демонстрират данни на анализаторската компания Pitchbook.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР