Случаят в Сотиря показва за пореден път, че концепцията за

...
Случаят в Сотиря показва за пореден път, че концепцията за
Коментари Харесай

Каракачанов напомня за Концепцията си за циганите след случая в Сотиря

" Случаят в Сотиря демонстрира за следващ път, че концепцията за несоциализираните общности, която предложих, би трябвало да бъде призната . Знам, че някои сътрудници се боят от Европа, само че за мен сигурността на българските жители е по-важна от намръщените физиономии на служителите в Брюксел ", написа във " Facebook " водачът на Вътрешна македонска революционна организация, министър на защитата и вицепремиер Красимир Каракачанов.

" Бог да елементарни починалото дете! И най-строго наказване за отговорния ", добавя той във връзка трагичния случай, при който преди два дни дете бе изнасилено и пребито до гибел в сливенското село Сотиря.

Вчера, след часове търсене и гонене, в покрайнините на селото бе хванат 21-годишният Мартин , незает, слабограмотен и към този момент осъждан за блудничество и обири.
 Психиатър: Убиецът от Сотиря е примат
Психиатър: Убиецът от Сотиря е примат

Цветеслава Гълъбова не счита, че Мартин Трифонов има психическо заболяване

" Като заместител министър-председател на България преди повче от половин година Каракачанов предложи за разискване и приемане Концепцията за промени в политиката за интеграция на циганския (ромския) етнос в Република България и ограниченията за реализацията им. Документът беше обсъждан на редица кръгли маси, както и изпратен до отрасловите министерства за координиране. Сега следва Концепцията да бъде прегледана на съвещание на Министерски съвет, с цел да може да стартира използването на ограниченията, записани в текста ѝ ", оповестяват от Вътрешна македонска революционна организация.

Припомняме, при започване на февруари, Каракачанов популяризира Концепцията си , в това число и през медиите.

Това стана откакто на 7 януари 2019 година командос бе пребит от двама роми на пътя в село Войводиново, а в селото породи съществено напрежение , в това число и около събарянето на противозаконните постройки в махалата.
 Без етнически предумисъл в концепцията за интеграция на Каракачанов
Без етнически предумисъл в концепцията за интеграция на Каракачанов

Недоумява какво политическо неточно има в думата " ром "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР