Случаят "Скрипал" е капката, която преля чашата на търпението на

...
Случаят "Скрипал" е капката, която преля чашата на търпението на
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Случаят "Скрипал" е капката, която преля чашата на търпението на свободния свят.

Случаят "Скрипал " е капката, която преля чашата на търпението на свободния свят. Руската експанзия към този момент излиза от надзор. За 4 години 38 съветски жители, съперници на политиката на Путин, са намерили гибелта си по чудноват метод. Логично е нашият свят да се попита, за какво умират единствено съперниците на Путин. Това сподели някогашният дипломат Александър Йорданов в ефира на БТВ.

„ Европа не се готви за война, а се отбранява. На европейска територия е осъществено химическо нахлуване. няма никакво подозрение в присъединяване на Кремъл. Европейски Съюз е взаимен в своята реакция. България като ръководи Европейски Съюз, страна-член на Европейски Съюз и НАТО не може да стои настрани. Още повече, че ние сме наранена страна след след убийството на Георги Марков. България би трябвало да е солидарна с Европейски Съюз “. Това съобщи различен някогашен дипломат Леа Коен.

Тя посочи, че са изгонени не дипломати, а разузнавачи. Това е един обмислен акт от страна на Англия.

Русия на Путин се стреми да заеме безспорна водеща мощ в света. Ние не можем да сме безучастни на тази политика, означи Коен.

"Трябва да имаме вяра на Европа, на нашия свят. Действията на Русия от години заплашват свободата на нашия свят. Русия желае да бъде полюс в актуалния свят, само че тя няма полезности, които да са потребни на хората. Затова тя се хваща за кобура и тероризира целия свят ", уточни Йорданов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР