Случаят със загиналия млад охранител Даниел Тасев хвърли светлина около

...
Случаят със загиналия млад охранител Даниел Тасев хвърли светлина около
Коментари Харесай

СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! Вижте мръснaта схема на Султанка Петрова, с която точи милиони от държавата

Случаят със починалия млад охранител Даниел Тасев хвърли светлина към мръсните схеми на народния представител от Вътрешна македонска революционна организация Султанка Петрова. Проверка в Търговския указател сподели, че Султанка Петрова е напуснала охранителната компания, чийто притежател е била, директно, откакто е извоювана публичната поръчка за строителството на пленарната зала.

По-скандалното в тази ситуация е, че актуалният зам.-социален министър, въпреки да трансферира своя дружествен дял, продължава да ръководи активността на сдружението посредством подставени лица. Собственик е станал "бащата на нейните внуци " (по личните му обяснения) - Филип Чипев. Негов прокурист пък бил брачният партньор на Петрова - Петю Петров.

Припомняме, че на 20 октомври 2016 година е подписан контракт сред Народното събрание и особено образуваното за задачата обединяване "НС ГРУП " ДЗЗД за строително-монтажни работи за построяването на нова пленарна зала за Народното събрание. В контракта е записано, че за своя сметка изпълнителят би трябвало да обезпечи защитата на обекта. Изпълнителят на строителството е наел охранителната компания "Дефанс консулт ", която е била благосъстоятелност на Султанка Петрова досега на продобиване на състезанието.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР