Случаят със скандалното поведение на шведския турист Ралф Георг Сундберг,

...
Случаят със скандалното поведение на шведския турист Ралф Георг Сундберг,
Коментари Харесай

Излязоха нови шокиращи подробности за простака швед, изритал жестоко нашата камериерка

Случаят със скандалното държание на шведския екскурзиант Ралф Георг Сундберг, който безмилостно атакува и изрита нашата камериерка Диана в хотел в " Слънчев бряг " продължава разумно да приковава вниманието на обществото и онлайн пространството. Както БЛИЦ към този момент написа напрежението ескалира незабавно след появилото се брутално видео като хората заливат мрежата с мнения и въпроси дали ще има заслужено наказване за нападателя. Впоследствие се появиха още детайлности за личността на шведа. Ралф Георг Сундберг, за който ритнатата камериерка споделя, че й е предизвикал огромна психическата контузия, която дълго няма да отшуми за разлика от физическата, се оказва, че живее в дребното градче Бисгордън, в далечната провинция, на 500 км. от столицата Стокхолм.

Държалият се неприемливо швед е със приблизително обучение и се е изхранвал като работел като елементарен общ служащ във фабрика за млечни артикули.

Разследването е открило, че двамата с брат му, с който дружно са пътували, са изпили огромно количество алкохол по време на дългото пътешестване до България, написа през днешния ден " 24 часа " .

Първоначално са се наливали с вино във влака до летището в Швеция, от което са изхвърчали, а по-късно са изпили много уиски и бира в самолета.

Преди да дойдат в Слънчев бряг като самостоятелни туристи, те дори и в таксито траяли да пият алкохол, който носели в багажа си. Според информацията, в курорта те са се държали доста нападателно, очевидно като разследване от изпития алкохол.

От своя страна неприятно ударената камериерка Диана, която се оказа, че е с висше икономическо обучение. Тя не работи сега по специалността си, най-вероятно ще заведе паричен иск против шведа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР