Случаят с Порше-то, което се оказа на тротоара във Варна

...
Случаят с Порше-то, което се оказа на тротоара във Варна
Коментари Харесай

Безумно каране по улиците на Варна! Освен излетялото Порше на тротоара, за три дни станаха страшно много инциденти

Случаят с " Порше " -то, което се оказа на тротоара във Варна откакто шофьолът му излетя от пътя и една не разруши витрината на магази, се трансформира в една от най-обсъжданите вести в събота.

В формалната информация от полицията във Варна, получена през днешния ден, никъде не се загатва, че има данни колата да се е движила с превишена скорост. Тач се споделя единствено, че около 14:30 ч., по бул. „ Цар Освободител “ в посока бул. „ 8-ми крайморски полк “ 33-годишен лидер на „ Порше “ губи надзор над автомобила, минава през бордюр, охлузва железен дирек и се блъска в магазин. Водачът е получил охлузване на главата, оказана му е здравна помощ и е освободен за домашно лекуване. Случаят е единствено една от поредицата произшествия, станали във Варна и района от петък до неделя.

В неделя към 07:00 ч. по пътя Добрич – Варна, 1 км. преди разклона за с. Любен Каравелово 59-годишен лидер на л.а. „ Форд Галакси “ губи надзор над автомобила и се прекатурва по таван в крайпътна канавка. 52-годишна пътничка на задната седалка е получила фрактури на ключица и три ребра, оказана ѝ е здравна помощ и е освободена за домашно лекуване.

В събота, към 08:35 ч., по пътя кв. Галата – околност „ Фичоза “ във Варна, до автобусна спирка „ Поделението “ 81-годишен лидер на " Опел Омега " заради неспазване на отдалеченост блъска намаляващия скоростта пред него л.а. „ Фолксваген Голф “ Пострадала е 50-годишна пътничка от " Фолксваген " -а, която е получила увреждане на ляв крайник, настанена е в болница, без заплаха за живота.

Десет минути по-късон, в кв. " Виница " в посока Аладжа манастир, на „ гумения завой “, 34-годишна лидерка на „ Пежо 206 “ в изострен ляв завой губи надзор над автомобила и се прекатурва в склон вдясно на пътното платно. Водачката е получила травма на глава, оказана й е здравна помощ в болница и е освободена за домашно лекуване.

Около 09:50 ч., на пешеходна пътека на ул. „ Кирил и Методий “ в кв. " Аспарухово " 41-годишна лидерка на „ Субару “ при тръгване бута преминаващи двама пешеходци – мъж на 76 години и жена на 69 година, които падат на платното за придвижване. Потърпевшите са откарани в болница където е открито, че дамата е с травма на глава и лява китка, а мъжа с травма на ляв крайник, няма заплаха за живота им, оказана им е здравна помощ и са освободени за домашно лекуване.

Отоново в събота, към 10:30 ч., по пътя варна – КК „ Златни пясъци “,37-годишен лидер на. „ Фолксваген Шаран “ блъска спиращ пред него мотоциклет „ Хонда “ с 45-годишен лидер, а в резултат на удара мотоциклета блъска спрелия пред него „ Форд Фокус “. Водачът на мотоциклета е получил охлузвания на дясна ръка, десен хълбок и десен крайник.

Пак в събота, коло 13:45 ч., по бул. „ 8-ми крайморски полк “ в посока кв. " Виница " 29-годишен лидер на „ Фолксваген Голф “ блъска движещо се пред него„ Ауди Q7 “, което от  удара блъска движещо се пред него „ Рено Канго “. 1-годишно бебе (момиче), пътувало в „ Фолксваген " -а, е получило травма на глава. Детето е прегледано в болница, оказана е здравна помощ и е ориентирано за домашно лекуване.

В петък пък, към 17:30 ч., по ул. „ Перла “ в посока ул. „ Ат. Москов “ 20-годишен лидер на „ Форд Транзит “ при нахлуване в десен завой, заради несъобразена скорост, губи надзор над автомобила и се блъска в ограда вляво по посока на придвижването си. 18-годишен пасажер е получил разкъсно- конузна рана на главата, оказана му е здравна помощ в болница и е освободен за домашно лекуване.

Същият ден, към 08:55 ч., на кръстовището на ул. „ Перекоп “ и ул. „ Народни будители “ 52-годишен лидер на " Опел Комбо " при съществуване на знаци за преустрояване на придвижването, не пропуща и блъска „ Форд ". Пострадало е 10-годишно момиче, пътничка в „ Опел “-а, което е получило травма на глава. Оказана му е здравна помощ в болница и е ориентирана за домашно лекуване.

Отново в петък, около 07:40 на кръстовище на входа на с. Ветрино, 44-годишен лидер на  „ Фолксваген Тоарег “ при нахлуване на път с преимущество, не стопира и не пропуща движещия се с предимство  „ Фиат Добло “. Вследствие на настъпилия удар, 47-годишния лидер на „ Фиат " -а е получил травма на глава, лидерът на " Фолксваген " -а е със скъсано сухожилие на палец на дясна ръка, 28-годишен пасажер е с разкъсно-контузни рани на дясна ръка и лява длан, а 28-годишна пътничка е с травми на глава и лакът. На потърпевшите е оказана здравна помощ в болница и са освободени за домашно лекуване.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР